Masters Tour Jönköping a Asia-Pacific budou pouze online

  masters    masters tour   

Vir COVID-19, známý též jako koronavirus vzal zeměkouli útokem, nemocní přibývají denně po tisících a tak není žádným překvapením, že se Blizzard rozhodl zrušit některé soutěže, resp. je přesunout do online světa. Blizzard o tom informoval na Hearthstone blogu.

 

Blizzard zdroj

Ve světle událostí okolo COVID-19 jsme se rozhodli pořádat jak Masters Tour Jönköping i Masters Tour Asia-Pacific pouze online. Chceme tím ochránit zdraví a bezpečnost všech hráčů i pořadatelů. Aby byla zajištěna integrita a férovost pro všechny soutěžící, Masters Tour Online: Jönköping se bude konat od 12. do 14. června středoevropského času, Masters Tour Online: Asia-Pacific se bude konat 16. až 19. července korejského standartního času.

 

Masters Tour je postavena na základech globální komunity, kteří se sejdou na jednom místě, soutěží a utvářejí vztahy. To je důležité pro Hearthstone esport. Současná zdravotní krize si vyžádala vyjímku, proto byly jednotlivé eventy přesunuty do online prostředí. Budeme i nadále sledovat situaci a těšíme se, že se již brzy sejdeme osobně. A to snad již na Masters Tour Montreal a Masters Tour Madrid.


 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet