Logitech Hearthstone turnaj!

//pic/2014/03/logitechturnaj
Další offline turnaj je tu! HSfan.cz ve spolupráci s Herním klubem RE-LOAD a firmou Logitech přináší hráčům Hearthstone turnaj o hodnotné ceny už 5.4.2014!. Ať už to jsou sluchátka Logitech G430 myš Logitech G602, triko s motivem Diablo 3 RoS, myši Asus nebo MČR body, ale jde zde především o slávu! Také máte možnost poznat nové tváře, zahrát si s lidmi, kteří sdílejí vaše zájmy a ještě se k tomu pobavit u své oblíbené hry. Tak neváhejte a přijďte si zasoutěžit do RE-LOADu, vstup je zdarma!

Pravidla turnaje

Systém turnaje se bude určovat podle počtu lidí! Neznalost pravidel se neomlouvá!

Při 41 a více lidech:

Všechny zápasy BO3 (na 2 vítěství), při opravdu vysokém počtu BO1, grandfinále BO5. Double elimination. Po registraci dojde k rozlosování do pavouku.

Při 40 a méně lidech:

Rozlosování do skupin - následný postup prvních 2-3 hráčů do pavouku. Všechny zápasy BO3 (na 2 vítězství), grandfinále BO5. Po registraci dojde k rozlosování do pavouku. Během zápasů je zakázána jakákoliv interakce s hráčem, který právě odehrává hru. Porušením pravidla se vystavujete diskvalifikaci. Při výhře jedné hry v BO3 si vítěz nechává deck! Poražený si může změnit deck (nesmí se side!). V turnaji jsou dovoleny všechny karty. Znalost pravidel se neomlouvá, při porušení dojde k zásahu admina. Pořadatelé si vyhrazují právo na změnu pravidel a případné úpravy cen. O změnách jsme povinni včas informovat. Slovníček: side - v jedné hře BO3 nebo BO5 se nesmí měnit deck, který byl před touto hrou vytvořen.

Program

10:00 - 11:00 registrace hráčů na místě 11:30 - zahájení turnaje

Doprovodný program

Prezentace a možnost si zahrát Heroes of the Storm! Aby toho nebylo málo, připravujeme pro vás exkluzivní představení Heroes of the Storm! Tuto žhavou novinku si budete moci zahrát hned na dvou počítačích.

Ceny

1. místo - Logitech G602 - MČR body - Triko s motivem Diablo III Reaper of Souls 2.místo - MČR body - Asus WT410 mouse - Triko s motivem Diablo III Reaper of Souls 3.místo - MČR body - Asus WT410 mouse - Triko s motivem Diablo III Reaper of Souls

Partneři a sponzoři



Naposledy upravil/a Jerryky 03.04.2014 v 23:10:41.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jerryky 17.03.2014 05:05

Turnaj bude probíhat v herním klubu RE-LOAD v Praze.

plegner123 16.03.2014 21:25

Jen se chci zeptat ten turnaj bude po internetu a jestli ano tak sem dáte odkaz???

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet