Lancraft Autumn 2014 - představení adminů

Dnes je 17. září, předvečer zahájení podzimního Lancraftu. Ideální čas k představení osob, jenž budou mít celý turnaj na svědomí. Připravili jsme si pro vás krátké rozhovory s trojicí administrátorů. Zde jsou jejich odpovědi:

 

Jerryky

Ahoj Jerryky, jak jinak zahájit rozhovor, než krátkým úvodním představení. Kdo je to vlastně Jerryky?

Ahoj, mé jméno je Jaroslav Kovář a na internetu vystupuji pod přezdívkou Jerryky. Jsem šéfredaktorem oficiálních fan stránek HSfan.cz a Heroesfan.cz, nesmím zapomenout ani na WoWfan.cz, kde působm jako zástupce našeho majitele, a také Blizzfan.cz, kde se staráme o turnaje a podporu ze strany Blizzardu. Jinak jsem velký fanoušek všech hardcore RPG her, ale také stříleček, MMO a MOBA her. Rád cestuji nejen po republice, ale také po světě.

Na Lancraftu budeš jedním z adminů Lancraft turnaje. Máš s touto pozicí již nějaké zkušenosti?

Jsem nesmírně rád, že budu moci být jedním z adminů na LanCraftu, protože mě tato práce baví. Nějaké zkušenosti již mám. Pořádáme pravidelné offline turnaje v Praze, kde přišlo na 48 lidí, což by měl být ještě stále největší offline turnaj u nás, ale to se jistě brzy změní.

Proč zrovna adminování? Hraješ sám Hearthstone, nelákalo by tě navštívit tuto akci v pozici hráče?

Jak jsem psal výše, adminování mě baví, ač je to občas docela náročné. Člověk z toho má dobrý pocit, že něco udělal pro druhé a ti jsou zase rádi, že se můžou účastnit akce, která baví zase je. Jednou se určitě zúčastním jako hráč LanCraftu, protože jsou to dva rozdílné pohledy na akci a její prožití. Nemít žádné povinnosti, hrát a pít s kamarády a spoluhráči je určitě moc fajn. Samozřejmě je to možné i tak, ale jako admin mám určitou zodpovědnost, takže během turnaje není skoro čas na hraní. (směje se)

Já o tobě vím, že už jsi na Lancraftu byl. Dokázal bys popsat jeden nejsilnější zážitek z této akce?

Nejsilnější zážitek je pro mě vítězství Ixxiho v Hearthstone turnaji a následné gratulace, kdy mu přišli gratulovat i ostatní hráči. V té chvíli jsem si opravdu říkal, jak je to skvělé mít možnost být u toho. Samozřejmě těch zážitků je více, ale to bychom tu byli i několik hodin.

Akce je známá nejenom pro svoje vyhlášené toasty. Dokážeš odhadnout kolik už jsi jich měl?

Ha, tousty! Přesně nevím, kolik jsem jich měl, ale určitě něco mezi 10 - 20 tousty. To už přesněji vím, že jsme kupovali nějakých 150 balíků, což je neuvěřitelné číslo. (směje se)

Kdyby se tě někdo zeptal, proč by měl Lancraft navštívit, jaká by byla tvoje odpověď?

Je to největší lanka, na které jsem kdy byl. Atmosféra je tak skvělá, že se jí nic nevyrovná. Ač jsou velkým tahákem tousty, podle mě to jsou spíše lidé, kteří na tuto akci přijedou a ti jsou skvělí! Také se tu nachází Skillzone koutek, kde se dá hrát všechno možné, turnaje, fotbálek, volejbal a spousta dalšího. Samozřejmě nesmím zapomenout na Dark room, kterou jsem minule nenašel, ale tentokrát tak musím učinit!


Enife


Ahoj Enife, jak jinak zahájit rozhovor, než krátkým úvodním představení. Kdo je to vlastně Enife?

Ahoj, jmenuju se Daniela Mičková a můžete mě znát z Playzone (ale i z různých her) pod nickem Enife. Jsem z Valašska a momentálně studuju v Brně na VUT. Kromě adminování a hraní ráda sleduju filmy a maluju.

Na Lancraftu budeš jedním z adminů Hearthstone turnaje. Máš s touto pozicí již nějaké zkušenosti?

HS turnaje adminuju už asi čtyři měsíce, zatím ale pouze online turnaje na PZ.

Proč zrovna adminování? Hraješ sama Hearthstone, nelákalo by tě navštívit tuto akci v pozici hráče?

Ne, že bych nebyla soutěživá, ale nemám ráda publicitu, takže budu raději ten organizátor v pozadí než hráč, kterého ostatní sledují. :) Navíc v HS nejsem tak dobrá, abych se nějak lépe umisťovala na turnajích.

Na Lancraftu budeš poprvé. Máš nějaké očekávání? Je něco konkrétního na co se těšíš?

Věřím, že to bude nezapomenutelná akce. :) Těším se na skvělou atmosféru a doufám, že taky budeme svědky napínavých soubojů (snad jen herních).

O Lancraftu se toho povídá opravdu hodně. Slyšela jsi někdy o věcech jako je Dark room, tousty, Skillzone koutek?

Slyšela, ale jenom tak mimochodem, nic konkrétního. O takových věcech je nejspíš zbytečné mluvit, měly by se zažít. :)

Kdyby se tě někdo zeptal, proč by měl Lancraft navštívit, jaká by byla tvoje odpověď?

Víkend plný zábavy, her, známých hráčů a neopakovatelné atmosféry, tomu přece nejde odolat. :)

 


Wintik


Ahoj Wintiku, jak jinak zahájit rozhovor, než krátkým úvodním představení. Kdo je to vlastně Wintik?

Moje jméno je Michal, je mi 22 let a už od mala se věnuji pc hrám, kde jsem začínal na Call of Duty 1 a mé životní lásce World of warcraft.

Na Lancraftu budeš jedním z adminů Lancraft turnaje. Máš s touto pozicí již nějaké zkušenosti?

Lancraft jsem v minulosti navšívil už několikrát, vždy v roli diváka. Zkušenosti s adminováním tedy nemám žádné a jsem rád, že jsem tuto možnost dostal.

Proč zrovna adminování? Hraješ sám Hearthstone, nelákalo by tě navštívit tuto akci v pozici hráče?

Proč zrovna adminování? To je těžká otázka, je to asi proto, že se chci podílet na něčem takovém jako je Lancraft. A HS nehraju v podstatě od posledního LC, takže mě to jako hráče neláká. Ale chtěl bych si jednou na LC zahrát Sc2.

Já o tobě vím, že už jsi na Lancraftu byl. Dokázal bys popsat jeden nejsilnější zážitek z této akce?

Tohle je složitá otázka, protože lancraft je plný zážitků, ale pokud bych měl vybrat ten nejsilnejší, tak to bude asi to, že jsem měl možnost potkat všechny známé hráče a kamarády osobně, které jsem dříve znal jen z virtualního světa a dát si s nimi pivo.

Akce je známá nejenom pro svoje vyhlášené toasty. Dokážeš odhadnout kolik už jsi jich měl?

Celý minulý Lancraft to bylo moje jediné jídlo, takže bych řekl, že lehce přes 40 to bylo.

Kdyby se tě někdo zeptal, proč by měl Lancraft navštívit, jaká by byla tvoje odpověď?

Myslím, že každý hráč, který hraje pc hry by měl navštívit tak velkolepou akci jako je Lancraft. Už jen díky jeho úžasné atmosféře a lancraft toastům a jeden z dalších důvodů je to, že tam budu já.


 



Naposledy upravil/a Jirasul 17.09.2014 v 19:45:59.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet