Kvalifikace na největší HS turnaj roku začínají

Před nedávnem oznámili pořadatelé LanCraftu turnaj, mezi kterými nechyběl Hearthstone. O to více nás potěší, když je Hearthstone jedním z hlavních turnajů a bude se v něm hrát o částku 40.000. Navíc ne v myších, klávesnicích či jiných věcných cenách. Jde čistě o cash. Že by světlé zítřky pro Hearthstone u nás?

Kvalifikace na LanCraft - banner

Zajímá vás, jak celý systém turnajů v Hearthstonu na LanCraftu vypadá?

1. fáze - online kvalifikace

Během května a června se uskuteční 4 online kvalifikace. Za každé kvalifikace postoupí 2 nejlepší hráči do závěrečného turnaje. Termíny kvalifikací jsou následující:

  1. kvalifikace - 25. 5. 2015 v 18:00 - registrace
  2. kvalifikace - 1. 6. 2015 - registrace
  3. kvalifikace - 8. 6. 2015
  4. kvalifikace - 15. 6. 2015

První 2 kvalifikace jsou klasickými turnaji. Třetí kvalifikace bude kromě CZ/SK hráčů otevřená i zahraničí. V poslední kvalifikaci dostane příležitost zahrát si o poslední 2 postupová místa nejlepších 16 hráčů dle pořadů v MČR žebříčku.

Až na kvalifikaci se zahraničními hráči budou všechny zmíněné hrány na PLAYzone.

Online kvalifikace budou navíc komentované, a to nikým jiným než populární dvojicí CzechCloud & Dolik! První kvalifikace začíná již dnes od 18 hodin, takže ať už v turnaji či na streamu naviděnou :).

2. fáze - BYOC kvalifikace

LanCraft začíná ve čtvrtek 23. 7.  2015. Tento den bude, jak už bývá zvykem, spíše relaxačním. Už v pátek ale pro většinu hráčů začnou důležité zápasy. Na programu jsou BYOC kvalifikace a to i pro Hearthstone.

Termín BYOC kvalifikace: 24. 7. 2015

BYOC kvalifikace, jak už název napovídá, bude odehrána na vlastních počítačích. Otevřená bude všem účastníkům LanCraftu, kteří se do hlavního turnaje nekvalifikovali v 1. online fázi.

3. fáze - Hlavní turnaj

Hlavní turnaj na LanCraftu bude pouze pro 16 hráčů, kteří budou určeni v online a BYOC kvalifikacích. Kompletně se odehraje v sobotu 25. 7. 2015.

Zatím není určeno, zda se celý turnaj bude odehrávat v BYOCu, minimálně však od TOP8 budou pro turnaj připravena místa v turnajové aréně.



Naposledy upravil/a Kinedryl 25.05.2015 v 20:45:51.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet