Komunitní okénko #2

http://hsfan.tiscali.cz//pic/loga/komunitniokenko
Další série pracovních dnů je za námi, a to znamená, že o slovo se hlásí nový díl Komunitního okénka. Představí se vám například kompletní fanouškovská expanze nebo můžete odhalit tajemství výroby karet.

Expanze

Patříte mezi ty, kterým už září v kolekci všechny karty a jenom čekáte na další, abyste si mohli doplnit sbírku? Nebo prostě jen vyhlížíte další karty, díky kterým byste se mohli při vytváření decků utrhnout ze řetězu? V tom případě vás musím zklamat, protože o oficiální expanzi jsem od mé tajné sítě informátorů neslyšel, ale můžu vám představit velmi propracovanou expanzi, kterou navrhnul thedronk. Více jak 100 originálních karet pro stávající povolání, 3 nové efekty a spousta vynaloženého času. Níže najdete malou ochutnávku, pro zbytek zavítejte sem.

Hearthstone: The Gathering

Magic a Hearthstone jsou poměrně rozdílné karetní hry a těžko si lze představit některé karty z Hearthstone, jak by v Magicu fungovaly. A právě to vzal Kierran jako výzvu a rozhodl se všechny Hearthstone karty předělat do podoby Magic karet. Pokud vás zajímá, jak tento obtížný úkol zvádl, nezbývá vám než navštívit reddit.

Creating a legendary card

Zajímalo vás, na co se vlastně používá Arcane Dust při výrobě karet? Zahoďte všechny představy, vsadím se, že pravda vás překvapí. Pokud už jste tedy s kresbou, kterou má na svědomí hunqwert, nesetkali někdy dříve. V tom případě se můžete zamyslet, jestli vám nepřijde na obrázku něco podezřelého.
Originál najdete zde.

Tinkmaster Overnerf

Tinkmaster Overspark je tragickým hrdinou toho slavného dne, kdy byl Hearthstone oficiálně vypuštěn. Blizzard udělal z jedné z nejpopulárnějších karet, která si našla své místo snad v každém decku, doslova esenci RNG a Overspark se najednou stal oblíbeným zdrojem Arcane Dustu. A to se nesetkalo s malou odezvou, takže tu máme příběh Oversparka shrnutý do krátkého videa, které má na svědomí Hearth Trolden.
Navigace:
[První díl] --- [Druhý díl] [Třetí díl] --- [Čtvrtý díl] --- [Pátý díl]


Naposledy upravil/a Glea'ar 28.04.2014 v 12:45:21.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet