Kobolds & Catacombs - Nový Secret pro rogueho?

Vypadá to, že se stalo přesně to, co jsem předpovídal. Chvilku před pátou hodinou odpolední se objevila na čínském webu nová karta, přesněji ‚Rogue Secret‘. Karta byla oznámena bez předchozího upozornění. Je tedy otázkou, zda jde o oficiální představení nebo jde o výtvor nějakého fanouška.

 

Upozornění: Tato karta nebyla ještě oficiálně představena a nebyla doložena anglickou verzí karty. Je dost možné, že jde o výtvor fanoušků. Jakmile se dozvíme více, rozhodně vás informujeme.

 

Nová karta, jejíž jméno zatím nevíme, byla oznámena 23. 11. 2017 před 17. hodinou.

Nová karta

Nová karta pro rogueho bude stát 2 mana krystaly a obsahuje Secret efekt: Po zasažení hrdiny získáte až do dalšího kola Stealth.

Karta jako taková není v současné době přeložená a není k dispozici její anglický přepis. Jakmile se karta někde oficiálně objeví, určitě popis zaktualizujeme!

Kdy se objeví další karta?

Další karta se objeví zítra v osm hodin ráno na streamu jednom z čínských streamů, přesněji zde. Představení bude mít na starost hráč/ka „营地丨驴鸽 (jméno doplníme). Pokud je výše zmíněná karta opravdu pravá, je již nepravděpodobné, že by Blizzard představil další kartu. Ale uvidíme…

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sarder 23.11.2017 17:27

Tak ak sa to potvrdí tak je to niečo ako Ice Block u mága.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet