Jak mohla vypadat expanze Starých bohů?

Jeden z Hearthstone designerů - Peter Whalen - se objevil v Golden Wisp podcastu a diskutoval zde o designu expanze Whispers of the Old Gods. Jsou zde některé zajímavé informace o designu a nerfech karet.

Peter Whalen zdroj

  • Tým chtěl, aby expanze obsahovala Staré bohy a Titány, ale nemohli najít způsob, jak je vměstnat do 130 karet
  • C'Thun a jeho minioni používali nové klíčové slovo RitualRitualists
  • Blizzard nechtěl přidávat příliš nových mechanik do hry - mohlo by ji to udělat složitou pro nové hráče

Nerfy karet

Doufáte stejně jako my, že se v Hearthstone jednou Titáni objeví? Podělte se s námi v komentářích!



Naposledy upravil/a Darklifer 28.05.2016 v 11:16:32.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Florentpraha 30.05.2016 09:01

Blizzard nechtel pridavat dalsi mechaniky do hry kvuli novackum. Misto toho pridal dle meho nazoru naprosto stupidniho Cthuna. Strategie vyhazej dost karticek a vyhraj je totiz opravdu narocna na mozek, taktiku a tvorbu decku. Vyhrat dnes po vyhozeni Cthuna je dnes temer ciste stesti. A bohuzel mi to hodne pripomina jisty zlomovy moment ve WOW, kdy zacalo zjednodusovani hry odebranim 30% expu na lvl, odstranenim elit z chainquestu atd... Pak uz to slo cele do haje a skoncilo to dnesnim kup si vyexpeni na blizzstoru.

Frajda#2225 29.05.2016 20:40

Off topic:budou jeste nejake turnaje?Myslel jsem,ze jsou kazdy tyden,ale neni to tak.Diky.

Hombre 28.05.2016 15:26

No jestli chápu titány správně...tedy zahraj nějakou kombinaci nebo použij nějaké karty a na stúl příjde titán tak to podle mě mělo být obráceně a místo starých bohů bych raději vyděl titány. Je to celkově lepší mechanika za prvé protihráč musí na vytoření titána něco udělat takže se dá podle chování předpokládat kdy ho hodlá vyvolat a kterého za druhé na titána se dá lépe připravit než na starýho boha který víceméně vyhrává hru...nevýhodou každe mechaniky if ale je že nepříjemně limituje každého nováčka protože vyžaduje bezpodmínečné vlastnictví více karet... . No ale dohromady se starými bohy to si fakt nějak nedovedu představit myslím že titány by nikdo nehrál kdyby nebyli silnější než bozi a kdyby byli silnější než bozi tak by to zase bylo obráceně.. no nevím co ale tuším už teď je jaká asi další sezona nás čeká za dva roky :-) ..to by se mi líbilo (jestli to nebude pohnojený:-/ )

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet