Informace k nadcházejícímu resetu beta účtů

http://media.wowfan.cz/Bluepost_test
Jak jistě někteří už víte, v Hearthstonu se chystá velký reset všech beta účtů, spojený s vymazáním všech karet, goldů, ranků a vlastně všeho, čeho jste zatím v Hearthstonu dosáhli. A protože se začaly rojit nejrůznější otázky, rozhodl se Blizzard k tomuto tématu vyjádřit trochu více ve včerejším blue postu. Jak vyplývá z následujících odstavců, toto bude jediný reset před vydáním hry a žádný reset mezi koncem bety a releasem hry již zřejmě nebude.
Berte prosím na vědomí, že datum resetu a nasazení patche zatím ještě nejsou známy.
Blizzard zdroj

Vítejte, hráči Hearthstonu (a ostatní členové naší komunity, kteří se stále pokoušíte o přístup do bety)! Děkujeme vám, že jste si našli čas k přečtení tohoto důležitého updatu k uzavřenému beta testu. Na začátku bety jsme zmiňovali, že v určitém okamžiku testování budeme resetovat veškerý dosažený postup ve hře i získané karty. Toto bylo součástí našeho plánu, protože jsme již při spouštění bety tušili, že některé karty se ukážou být velmi silnými a také jsme věděli, že provedeme některé zásadní úpravy v systému odměn a postupu ve hře obecně. Jednou z věcí, která nám pomůže dosáhnout lepší vyrovnanosti na hracím poli a zároveň dokáže připravit účty hráčů na vydání našeho nového systému postupu hrou, je jednorázový reset všech účtů zapojených do beta testování. A protože jsme již skoro v tomto bodě uzavřeného beta testování, kdy tento reset proběhne, chtěli bychom se s vámi podělit o to, co to pro vás bude znamenat, co očekávat v den, kdy tento reset nastane, a co bude následovat bezprostředně poté. Reset? Jaký reset? Pokud se účastníte uzavřeného beta testu Hearthstonu, veškerý váš postup bude resetován. To zahrnuje goldy, získané zkušenosti a levely jednotlivých class získané během hraní, Arcane Dusty, získané karty a vaše medailové ohodnocení v Ranked módu. Když spustíte hru po tomto resetu, bude to, jako byste zapínali Hearthstone jako zcela nový hráč. Budete muset znovu projít úvodní mise a ukázat Illidanovi, jak jste připraveni! (On teda moc není.) Kdy dojde k tomuto resetu? Chystáme se vydat celkem zásadní beta patch k Hearthstonu a právě tento reset nastane současně s nasazením nového patche, abychom mohli podrobně monitorovat testování hry s nově implementovanými updaty. Patch? Jaký patch? Upřesníme detaily tohoto patche v některém v dalších postů, takže zůstaňte naladěni. Utratil jsem v Hearthstonu reálné peníze! To jako jen tak zmizí!? V žádném případě! Jak jsme již zmiňovali v předchozím postu, všechny reálné peníze utracené v Hearthstonu vám budou vráceny v podobě goldů, tak, abyste si mohli pořídit stejné množství balíčků a Aréna vstupenek, jaké jste si zakoupili před tímto resetem, samozřejmě bez jakékoliv investice navíc. Za každý karetní balíček zakoupený pomocí reálných peněz obdržíte zpět 100 goldů. Za každý vstup do Arény dostanete zpět 150 goldů. Prosím, berte na vědomí, že jakýkoliv zakoupený balíček po resetu bude zřejmě jiný než ten, který jste měli předtím, takže jen těžko získáte úplně stejné karty. Pár příkladů:

  • Tim si koupil za €2.69 (£1.99) dva balíčky karet během bety. Po resetu obdrží 200 goldů (100 za každý balíček.)
  • Janet si koupila balík 40 balíčků za €44.99 (£34.99) během bety a také 3 vstupy do Arény. Janet dostane 4450 goldů (100 goldů za balíček x 40 + 150 goldů za Aréna vstup x 3) po tom, co proběhne reset.
Jako u všech goldů, záleží jen na vás, zda utratíte tyto vrácené goldy za balíčky či vstupy do Arén. Takže pokud jste si předtím zakoupili velký balík karet a teď byste chtěli raději koupit vstupy do Arén, je to samozřejmě možné. Věděli jste že: Je možné zakoupit balíčky karet za goldy ve větším množství? Stačí dvakrát kliknout na hnědé "1 Pack" tlačítko v obchodě. Pomáhal jsem s testováním in-game obchodu a dostal jsem zlatou kartu Gelbin Mekkatorque! Ta bude taky smazaná? Váš dobrý přítel Gelbin na vás bude čekat ihned, jakmile dokončíte úvodní misi s Illidanem. Ihned jakmile dokončíte tuto misi, obdržíte odměnu za úkol "Beta Hero", což bude právě Gelbin, stejně jako navrácené goldy za již proběhlé nákupy před resetem. Budou někdy v budoucnu probíhat další resety? Neplánujeme žádné další resety. To platí jak pro betu Hearthstonu, tak pro hru, když bude vydaná v plné verzi. Jakýkoliv postup dosažený od tohoto resetu dále, jako jsou karty, levely a ranky, které obdržíte, budou přeneseny do plné verze Hearthstonu. V podstatě si budete moci ponechat všechny své věci. Počkat, jak bude tohle probíhat v Koreji, Tchaj-wanu a Číně? Tam uzavřená beta ještě ani nezačala! Hra v Koreji, Tchaj-wanu a Číně resetována nebude. Reset se bude týkat pouze beta účastníků, kteří v současné době hrají v Severní Americe a Evropě.



Naposledy upravil/a Bellatrix 27.09.2013 v 14:18:16.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Čaňa 30.09.2013 11:39

Dav6
Přijde mi blbé na konci bety hru nezresetovat...
souhlas mel by byt reset

OnysCZECH 28.09.2013 21:47

Dav6
Přijde mi blbé na konci bety hru nezresetovat...
Mě taky pak budou mít hráči bez bety nevýhodu

Dav6 28.09.2013 11:50

Přijde mi blbé na konci bety hru nezresetovat...

Bartyx 27.09.2013 18:56

Izar
Beta Hero ten je za co, za nákup balíčku?
Stačí utratit jakékoli peníze. To znamená jen jednou koupit balíčky, nebo vstup do arény.

Izar 27.09.2013 15:51

Beta Hero ten je za co, za nákup balíčku?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet