Hunter - představení

  Hunter    secret    hero power   

 

Úvod

Hunter neboli lovec je odhodlaný dosáhnout svých cílů. Soustředěn na svou kořist využívá pastí, luků a svých zvířecích společníků. Jakmile si hunter vybere svou kořist, nevzdá se, dokud ji neskolí. Sehraný se svými zvířecími společníky krok za krokem tlačí oponenta do rohu, odkud není úniku. Zaujal Vás hunter? Přečtěte si o něm víc zde.

 

Lore pozadí

 

Základním hratelným hrdinou za huntera je Rexxar. Rexxar je napůl ork, napůl ogr. On a jeho neohrožená Misha si prošli mnohým. Rexxara si můžete pamatovat z Warcaftu III, kde sehrál velkou roli pro Hordu a Orgrimmar. Za jeho skutky byl odměněn titulem Champion of the Horde. Zaujal Vás Rexxar? Zde se o něm můžete dozvědět víc.
 

nr1368dx0flbd4r_1492868831.png



Dalším zástupcem huntera je Alleria Windrunner. Tato elfka je nejstarší ze sester Windrunnerových. Určitě znáte její mladší sestru Sylvanas Windrunner, která se cestou přes smrt a oživení, osvobození od vůle krále Lichů dopracovala až na vůdkyni Forsaken a Warchiefa Hordy. Alleria dokázala svou odvahu a odhodlání během Druhé války, kde byla jednou z klíčových postav. Pokud Vás zaujala Alleria, zde se můžete dozvědět více.

 

dtml5yjyv8horjd_1492868831.png

 

Ve spoileru ukázka hlášek Allerie, které jsou odlišné od Rexxarových.





Hero Power

 

Každý hrdina v Hearthstone má svoji vlastní, jedinečnou Hero Power. Tu můžete zahrát pouze jednou za kolo a stojí 2 many. Existují také karty, které Hero Power ovlivňují, například schopnost zahrát Hero Power víckrát za kolo nebo dokonce získat vylepšenou či naprosto jinou Hero Power.
V případě huntera je to Steady Shot - za dvě many udělíte oponentovi 2 body poškození. S příchodem Journey to Un'goro se objevila karta Dinomancy, která modifikuje Hero Power na buffování Vašeho beast miniona o +2/+2.


 



Schopnosti

 

It's a trap

Hunter má poměrně velkou škálu Secret karet, které dokáží potrápit oponenta nejen svou přítomností, ale i efektem. Mezi takové karty patří například Explosive Trap, Freezing Trap nebo Snake Trap.

Hunter a jeho smečka

Rexxar (Alleria) oplývá Beast miniony a kartami, které s nimi mají synergii. Mezi takové karty patří například Houndmaster, Kill Command nebo Scavenging Hyena.
 

Always Huffer

 

Pro začátečníky může být zmatečná karta Animal Companion, která náhodně vyvolá jednoho ze tří Beast minionů, které má Rexxar v arzenálu. Prvním minionem je Rexxarova věrná Misha, dalším je Leokk a posledním Huffer. Za zmínku stojí, že pokud bojujete v staré adventuře Hearthstone, Curse of Naxxramas, proti Kel'thuzadovi, tato abilita vyvolá milovaného Thuzádova mazlíčka Mr. Biggleswortha. Ten kocour je prostě neodolatelný! Chcete-li se dozvědět něco víc o panu Bigglesworthovi a jeho pánovi, klikněte zde.

 

Balíčky a taktiky

Hunter má balíčky zejména agresivnějšího rázu. Většinou jsou jeho balíčky snadné na vycraftění, protože nestojí moc dustu. To a rychlý průběh zápasu jsou častými lákadly pro nové hráče. Hunter však nabízí i složitější balíčky pro hráče, kteří Hearthstone hrají už nějaký ten pátek.

 

Midrange Hunter

Tento balíček je silný v začátcích až střední části hry. Od samotného začátku se snažíte jít oponentovi po krku, pokud se hra protáhne, Váš balíček obsahuje miniony Savannah Highmane nebo Nesting Roc,  kteří se dokáží postavit silnějším nepřátelským minionům. Tím získáte čas zahrát dalších pár minionů a kartami jako Kill Command nebo Eaglehorn Bow skolit Vaši kořist k zemi.


 

81qzkq2ggjgkect_1492868845.jpg

 

Deathrattle Hunter


Jak již napovídá název, tento balíček se soustředí na miniony s Deathrattle efektem. Mimo jiné jsou v něm karty Spiritsinger Umbra, Princess Huhuran a Terrorscale Stalker, kteří mohou nechat procnout Deathrattle Vašeho miniona. To, value Vašich minionů z Deathrattle a také pěkná mana curve dělají z Deathrattle Huntera velkou hrozbu pro Vašeho oponenta.

 

da3rouxfjzxb1ud_1492868845.jpg

 

Face Hunter

 

Na závěr legendární deck, který byl dřív v každé noční můře hráče Hearthstone. Agresivní balíček, který Vás srazí k zemi dřív, než jste schopni něco udělat. Synergie mezi miniony dělají z obyčejných low dropů pořádnou hrozbu, kterou si oponent nemůže dovolit přehlížet. Charge combo s Tundra Rhino nebo samotný Leeroy Jenkins jsou pojistka vítězství, kdyby se oponent cukal.

 

04xvdmem8k4j76p_1492868845.jpg

 

 

Není zde Váš oblibený deck, podělte se o něj s námi! Líbil se Vám tento článek? Ohodnoťte jej a sdílejte.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Dawn
David Štraus

Dawn je autorem 8 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Uruquiora 23.04.2017 00:14

Alleria neměla s první válkou vůbec nic společnýho. Podílela se na druhé válce a na snaze zastavit Nerzhula v Outlandu.

Dawn 23.04.2017 02:51

Pracuje se na opravě, nevím proč, ale myslel jsem si, že Tides of Darkness je konec první a ne začátek druhé.
Díky

BarbarTsabo 22.04.2017 21:57

Hunter od začátku byl můj oblíbený...i před příchodem Un´goro, kdy nebyl moc hratelný. Nejvíc mě na něm lákalo to mega-agro, jako možná hodně začátečníků. Časem jsem se naučil přidávat pár pojistek, asi hlavně kvůli nenáviděnému paladinovi, který měl ve zvyku tahat silné divine shield+taunt miniony, ale chápu, že do téhle části hry bych ho ani neměl pustit. Hlavně mám vždycky po ruce Deadly shot...a od Un´goro...a šílené popularizace frost mága...taky Flare. Možná to zdržuje, ale nestěžuju si...spíš si je naopak nemůžu vynachválit. Ale nějakou inspiraci jsem možná nabral...tak pak dám vědět... :-)

Dawn 22.04.2017 23:41

To jsem rád, určitě dejte vědět :-).
Mně se vždy moc líbil deathrattle hunter, ale karty na něj nemám a dust není

Wellington 02.05.2017 09:14

Huntera hraji asi tak dva týdny. Která z verzí je podle Vás nejlepší na současném ladderu? Mě nejvíc sedí Face Hunter, ale zkoušel jsem i Midrange, která se mi zdá že je spíš o board controlu (tedy pokud ji hraji správně). Nakonec jsem použil i zmiňovaný Flare a hraju současně i Golakka a Hungry Craba - Murloci jsou občas nebezpeční.

Darklifer 10.05.2017 19:50

@Wellington Mnohem stabilnější je midrange verze (viz například hodnocení od Tempo Storm), každopádně tento balíček se rozhodně nehraje jako control. Jde tam hodně o získání převahy díky neskutečné value některých minionů (třeba Savanah Highmane). S tím balíčkem můžete být hodně agresivní a nejednou se zadaří mít lethal v 6. kole.

Wellington 19.05.2017 08:12

@Darklifer Díky moc, hrál jsem to špatně. Midrange je opravdu lepší a stabilnější. S tím lethalem v 6. kole se to dá taky v pohodě - někdy i dříve ( 2xHyeny + Hounds).

BarbarTsabo 22.04.2017 21:43

Dinomancy nebuffuje náhodného beasta...dá se to targetovat...

Dawn 22.04.2017 23:41

Díky, špatně jsem se podíval. Pokusíme se to opravit co nejdříve.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet