HS Sweepstakes - vědomostní soutěž!

Máme tu soutěž o zbylých 8 klíčů z poslední várky. Tentokrát se jedná o vědomostní soutěž a vaším úkolem je odpovědět správně na níže uvedené otázky. Nezapomeňte si také řádně přečíst pravidla, aby nedošlo k nedorozumění, která se stávají jen proto, že soutěžící uvede špatný předmět a není tedy zařazen do slosování.

Soutěžní otázky

1) Ke které classe patří schopnost „Overload“? 2) Které classy mají mezi kartami pro své povolání nějakou zbraň? 3) Kdo je vaším druhým soupeřem v tutoriálu? 4) Kolik class může udělit pomocí Hero Power non-combat poškození přímo do hrdiny bez pomoci podpůrné ability nebo kouzla? 5) Kdy byl na hearthstone.cz uveřejněn první článek, který představoval povolání?

Pravidla

1) Musíte být registrováni na hearthstone.cz nebo wowfan.cz. Váš email se musí shodovat s vaším účtem zde na stránkách. 2) Musíte správně odpovědět na všechny otázky. 3) Pošlete e-mail na: redakce@hearthstone.cz s předmětem: HSFAN VĚDSOUTĚŽ. Do textu e-mailu napište správné odpovědi a také nick, pod kterým jste registrováni. 4) Své odpovědi posílejte nejpozději do 16. 10. 2013 23:59! 5) Vyhodnocení a losování proběhne 17. 10. 2013 a výherci budou kontaktováni.

Hodně štěstí!

Vyhodnocení

Správné odpovědi:

1) Shaman 2) Hunter, Paladin, Rogue, Shaman a Warrior 3) Millhouse 4) Hunter, Mage a Warlock 5) 15. 8. 2013 U čtvrté otázky jsme uznali i možnost bez Warlocka, případně pokud jste napsali pouze číslo. V případě druhé otázky nemohl být zařazen mezi správné odpovědi Warlock, protože Lord Jaraxxus není zbraň. Přišlo 358 emailů a z toho nakonec pouze 93 správných - ano, opravdu jsem prošel všechny - Jerryky. Výherci byli kontaktováni, takže si překontrolujte emailovou schránku. Zítra spustíme další soutěž, takže pokud jste nevyhráli, nezoufejte.

Naposledy upravil/a Jerryky 17.10.2013 v 17:51:32.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tommmyk1 18.10.2013 20:32

Dneska se tý soutěže už asi nedočkáme co?

Valefar 18.10.2013 18:38

ceris:čekám na nějaké argumenty, žvaníš žvaníš :-) dokaž kde se říká že tam ta karta být nemá :-) ukaž mi ty další zdroje.

Ceris 18.10.2013 18:24

RobinPTF
Trochu smutné, ten co si dal práci s vypracováním všech otázek správně vlastně ani neměl šanci na výhru. Otázka 2. je položená jasně, bez warlocka by neměla být správná odpověď
ten, co si dal praci s vyhledanim veskerych relevantnich informaci v databazich a ze streamu, ten mel hodne velkou sanci na vyhru (+-10%)ten, co jenom tupe opsal data z databazi aniz by vedel, co vubec opisuje, sanci na vyhru nemel a tak by to melo byt v kazde soutezi.

RobinPTF 18.10.2013 18:17

Trochu smutné, ten co si dal práci s vypracováním všech otázek správně vlastně ani neměl šanci na výhru. Otázka 2. je položená jasně, bez warlocka by neměla být správná odpověď

RobinPTF 18.10.2013 18:14

Však jo, prostě warlock splňuje podmínky k odpovědi na druhou otázku .. Blood fury splňuje všechno: Je weaponJe KartaJe z oboru karet warlocka Žádné další spekulace prostě neovlivňují tyto tři fakty, které jasně dokazují, že ve dvojce měl být správně i warlock.

Valefar 18.10.2013 18:00

Označení TOKEN mají karty splňující:This card is brought onto the board throught card effect. a není to jen blood fury, takových zbraní je asi 1/3 ze všech. Mají označení token.Takže označení token pro blood fury není nějaká šílená výjimka, spíše pravidlo, které platí i u jiných povolání. Platí u jiných, mělo by platit i u warlocka. A i warlock měl v TCG zbraň, velice oblíbená voidfire wand např.

Valefar 18.10.2013 17:44

Aby platilo že blood fury není řešením otázky dvě, musí platit:Blood fury není weaponBlood fury nesmí hrát warlockBlood fury není karta

RobinPTF 18.10.2013 17:28

Taky jsem tedka hledal, a prostě skoro všude se píše token cards... Takže tokeny jsou brány jako karty, tím pádem v druhé otázce má být brán warlock jako správná odpověď !

Valefar
zatím sem k tématu našel:http://www.hearthpwn.com/forums/off-topic/site-feedback/191-token-filtertakže tokeny jsou prozatím brány jako karty. mimochodem totemy jsou taky tokeny, chcete říct že shaman nemá žádné totemy protože to jsou tokeny???tím myslím vyvolané ze schopnosti hrdiny.

Valefar 18.10.2013 17:21

zatím sem k tématu našel:http://www.hearthpwn.com/forums/off-topic/site-feedback/191-token-filtertakže tokeny jsou prozatím brány jako karty. mimochodem totemy jsou taky tokeny, chcete říct že shaman nemá žádné totemy protože to jsou tokeny???tím myslím vyvolané ze schopnosti hrdiny.

Valefar 18.10.2013 17:12

pokud někde najdeš že token JE karta, tak potom ano, je warlock správným řešením otázky 2. pokud ne. tak se jedná o naše domněnky a pocity. Hledám na http://www.hearthpwn.com/ http://hearthstone.gamepedia.com/ obsahuje jak koukám matoucí data, kdy píše že type u blood fury je equipment. což sice je, ale equpment je nadmnožinou nad items, weapons, rings, trinkets atd.. takže bych se na to nespoléhal.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet