HS Sweepstakes - čtvrtá vědomostní soutěž!

Máme pro vás další příležitost, jak získat klíč k Hearthstone! Opět se jedná o vědomostní soutěž. Vaším úkolem je odpovědět správně na níže uvedené otázky. Nezapomeňte si také řádně přečíst pravidla, aby nedošlo k nedorozumění, která se stávají jen proto, že soutěžící uvede špatný předmět a není tedy zařazen do slosování. Abych nezapomněl, opět hrajeme o 3 klíče.

Soutěžní otázky

1) Kolik hrdinů v Hearthstone bylo někdy v historii oficiálním vůdcem Hordy? 2) Kolik hrdinů v Hearthstone je v současné době naživu? 3) Kolik hrdinů má/mělo nějakého sourozence?

Pravidla

1) Musíte být registrováni na hearthstone.cz nebo wowfan.cz. Váš email se musí shodovat s vaším účtem zde na stránkách. 2) Musíte správně odpovědět na všechny otázky. 3) Pošlete e-mail na: redakce@hearthstone.cz s předmětem: HSFAN VĚDSOUTĚŽ4. Do textu e-mailu napište správné odpovědi a také nick, pod kterým jste registrováni. 4) Své odpovědi posílejte nejpozději do 26. 10. 2013 23:59! 5) Vyhodnocení a losování proběhne 27. 10. 2013 a výherci budou kontaktováni.

Hodně štěstí!

Nápověda: WoWfan.cz

Vyhodnocení:

Správné odpovědi:

1) 2 2) 7 3) Malfurion a Jaina Přišlo 163 emailů. Losování proběhlo ve hře World of Warcraft za pomocí /roll 1-163 a následně vybrány emaily. Výherci byli kontaktováni, takže si překontrolujte emailovou schránku.

Naposledy upravil/a Jerryky 29.10.2013 v 16:47:46.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Aizen 29.10.2013 18:51

Jerryky
Reroll jsem dělal 3x.
Dík

Jerryky 29.10.2013 18:28

Aizen
Zdravím keby sa dalo písali by ste do vyhodnotenia aj to koľko krát ste rerolovali kvôli tomu že ten koho ste vybrali to mal zle? Trochu by ma to zaújmalo.
Reroll jsem dělal 3x.

Aizen 29.10.2013 17:24

Zdravím keby sa dalo písali by ste do vyhodnotenia aj to koľko krát ste rerolovali kvôli tomu že ten koho ste vybrali to mal zle? Trochu by ma to zaújmalo.

Anknownlolz 29.10.2013 16:45

pls, popisuje sa tam ako vzniklo slovo vodca-warchief...After the Horde crossed into Azeroth, Gul'dan revived the office to gain control of the orcs. On Draenor, Ner'zhul took the title in the event Gul'dan should ever return...takze officialne bol warchief Ner'zhul ale v pripade ze sa vrati Gul'dan by stal warchiefom, ale nestalo sa tak takze officialne vladol horde Ner'zhul presne to tam mas popisane nizsie. Gul'dan vladol vojskam v Azerothe. Da sa povedat ze Ner'zhul bol len ako zastupca ale vladol horde on a nie Gul'dan neskor sa stal officialne vladcom Ner'zhul

Javorovej 29.10.2013 15:49

Sillkir
(a ten seznam pod tím jen popisuje warchiefy se kterýma se můžes setkat ve warcraftu (ve hrách)
Ten seznam ti popisuje veškeré Warchiefy v lore warcraftu (nejen tedy ve hrách).

Sillkir 29.10.2013 14:49

Anknownlolz
Asi mam pokazene hodinky ale neni nahodou uz 29.10 ? btw http://www.wowwiki.com/Warchief
Cituji: The post is an ancient tradition, but was forgotten during the civil wars that plagued Draenor following the defeat of the Draenei. After the Horde crossed into Azeroth, Gul'dan revived the office to gain control of the orcs. Gul´dan obnovil post warchiefa aby mohl kontrolovat orky. (a ten seznam pod tím jen popisuje warchiefy se kterýma se můžes setkat ve warcraftu (ve hrách)

Anknownlolz 29.10.2013 14:34

Asi mam pokazene hodinky ale neni nahodou uz 29.10 ? btw http://www.wowwiki.com/Warchief

Javorovej 29.10.2013 13:39

_ninja
o wow nemam paru, ale z toho, co tu obe diskutujici strany pisou, mi celkem jasne vyplyva, ze ji OFICIALNE nikdy nevedl
Přesně tak!

_ninja 29.10.2013 13:08

o wow nemam paru, ale z toho, co tu obe diskutujici strany pisou, mi celkem jasne vyplyva, ze ji OFICIALNE nikdy nevedl

Sillkir 29.10.2013 12:04

Blam
Jde o to, že původní postavou, která dala klany proti společnému nepříteli dohromady, byl Ner´zhul, který si následně uvědomil svou hloupost a rozhodl se Kil´jaedena, jež ho k útoku na draenei navedlo, bojkotovat ... Tehdy převzal vedení Gul´dan. Ale prvním oficiálně zvoleným vůdcem byl až Blackhand, přestože ji formálně vedl Gul´dan se svojí Shadow Council v pozadí.
Tu je ten bod o který se opírám, v zadání není slovo zvolený. Tzn vůdce to nemusel být volený (vůdce mohl přijít - říct hordě teď vás vedu a pokud by se tak skutečně stalo pak je to vůdce jako každý jiný). Jen oficiální. Btw sám jsi použil větu tehdy převzal vedení Gul´dan .)Jinak uznávám že odpověď 2 je jednoduší, ale pokud opravdu chceme brát tu otázku dopodrobna tak si myslím, že nelze vyvrátit větu? že Gul´dan horu někdy vedl - a je to oficiální nebo ne? To je to matoucí slovo v zadání.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet