Hearthstone.cz odstávka - Nové webové stránky

  Maintenance    Hearthstone      

Doba dlouhého čekání je téměř za námi. Po mnoha měsících vývoje, ladění a testování se konečně na všechny projekty Blizzfan.cz dostaví nové webové rozhraní, které je modernější, rychlejší a přehlednější!

O nových webových stránkách jsme již několikrát informovali v našich novinkách, ale také na našem Facebooku. V první verzi webu bude několik novinek, včetně propracovanější diskuze pod každým článkem – budete moci hodnotit jednotlivé komentáře, budete moci hodnotit články redaktorů pomocí smajlíků, propojit svůj účet s Facebookem a mnoho dalšího!

No a teď to nejdůležitější. S novým webem budeme přecházet na kompletně nový systém, bude se převádět databáze a další „wibbly wobbly… time-y wimey“ věci. To znamená, že od 28. prosince nebudou dostupné registrace, přihlašování a psaní všech článků, včetně těch uživatelských. V průběhu sobotního ráno budou webové stránky odstaveny úplně. Nové webové stránky budou spuštěny na Nový rok, tedy 1. 1. 2017.

O případných změnách budeme informovat na našem diskuzním fóru, které bude stále spuštěné. Aktualizace naleznete také na našem Facebooku.

Tento článek je placenou reklamou

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet