Hearthstone turnaj středních škol začíná

HTSS banner

Vítáme vás v první sezóně turnajů pro střední školy. Jak jsme vás informovali v naší úvodní novince, před několika dny byla oznámená v naší komunitě nevídaná soutěž. Pro studenty středních škol je připravena dlouhodobá turnajová soutěž v Hearthstonu.

Na naší oficiální stránce pro hru Hearthstone nyní najdete veškeré informace, které se HTSS týkají. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, nebojte se nám napsat, rádi pro vás informace zjistíme a doplníme.

V levé části menu je samostatné menu týkající se právě HTSS. Jsou v něm k dispozici následující informace:


Úvodní sezóna HTSS je určena pro střední školy a jejich studenty v okrese Česká lípa. Jde o školy ve městech Česká Lípa, Mimoň, Kamenický Šenov a Nový Bor.

Studujete na školách v českolipském okrese a chcete u vás turnaj uspořádat? Napište organizátorům a ti vám už s uspořádáním turnaje pomohou.

V první sezóně se uskuteční tedy turnaje v 9 školách. Na nejlepší hráče ve všech školách čekají ceny, které do soutěže věnovali partneři HTSS. Nejlepší hráči z těchto škol následně postoupí do okresního finále, kde opět nejlepší hráči budou odměněni.
Ceny si ale neodnesou jen hráči. Vítěz celého okresního kola pro svou školu získá balík cen, které jistě přijdou škole vhod.

Zajímá vás, na jaké ceny se můžete těšit? Sledujte naše stránky, kde ceny a jiné informace již brzy zveřejníme v dalších novinkách.



Naposledy upravil/a HTSS-Jump 22.11.2014 v 09:27:07.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

HTSS-Jump 24.11.2014 16:58

Ano, ve 2. sezóně do libereckého kraje a ve 3. sezóně na celou ČR

CuketManCZ 22.11.2014 12:06

Rozšíří se ten turnaj i do celé České republiky?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet