Hearthstone Innkeeper Invitational - Reckfulovy balíčky

//pic//clanky/blizzconhsinvi/hii
Pokud se vám nezobrazí korektně některé z karet, zkuste obnovit stránku, případně použít jiný prohlížeč.
Pro správné zobrazení tooltipů karet, posuňte text do vrchní poloviny okna prohlížeče.

The Indecisive Priest

Reckfulův priestovský počin obsahuje velmi oblíbenou kombinaci karet pro Spell Damage balíčky - Ysera, Ragnaros the Firelord a Azure Drake. No a protože Anduin umí také dobře léčit, může si dovolit vzít pod svá křídla Injured Blademaster, kartu, která má ve třetím tahu jen velmi malou konkurenci. Pro vypořádávání se s nechtěnými problémy je zde Shadow Word: Pain pro ty "menší" problémy a Shadow Word: Death naopak pro ty větší. A pokud jste z řad pacifistů, kteří jen neradi vidí násilí, můžete využít dvou kusů Mind Control, které jsou už bohužel (bohudík) za 10 many, ale i tak vás určitě velice potěší. Celkově se jedná o vyvážený balík, kde je možné lehce změnit vaši taktiku, pokud vám například nechodí Spell Damage založené karty na brutální sílu minionů spojenou s léčením a naopak.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8164/reckfuls-the-indecisive-priest

Reckful's The Indecisive Priest Gameplay video

Video bohužel není

No Tirion Paladin

Balíček bez Tiriona, zato však se zbraněmi a buffy. Solidní základnu minionů (Harvest Golem, Scarlet Crusader, Spellbreaker) zde doplňují zbraně (Sword of Justice, Truesilver Champion), ze kterých těží další karta - Bloodsail Raider. Právě Sword of Justice vám zde pomůže lehce posílit např. Silver Hand Recruit nebo impy vyvolané Imp Masterem. A když jsme u lehce dostupných minionů, je vhodné je vyvolávat, pokud máte ve hře i Knife Jugglera. Pro pročistění hrací plochy od minionů s málo životy je zde pak 2x Consecration. Balíček nabízí opravdu mnoho možností, jak ho hrát, jednou možností je posílat na oponenta neustálé lehce buffnuté vlny minionů s málo životy (Silver Hand Recruit, impové Imp Mastera) a šetřit si větší kousky na přímý zásah soupeře, nebo naopak zvolit menší miniony jako štít a velké buffovat. Za podpory Consecration, Hammer of Wrath a Lay on Hands by to neměl být velký problém.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8165/reckfuls-no-tirion-paladin

Reckful's No Tirion Paladin Gameplay video

Realz the Mastermind Mage

Čisté zlo, oheň a zkáza. Tak by se dal charakterizovat Reckfullův mágovský balíček. Hlavní myšlenkou by měla být kombinace vyložení Alexstraszy a zahrání Pyroblastu/Fireballu, nejlépe posílených některým + Spell Damagem. V balíku se kromě Alexstraszy nevyskytují minioni, kterých by se měl soupeř obávat z hlediska fyzického poškození, a slouží tedy spíše jako podpůrné/defenzivní. Hru je tedy třeba protáhnout až do její pozdní části, kdy máte dostatek many, a k tomu vám pomůžou právě control ability (Polymorph, Frost Nova, Blizzard, Cone of Cold), a nutná je také defenzíva (Ice Block, Ice Barrier). Pak už je jen otázkou času, kdy se vám smrtící kombo podáří zahrát. Pokud vám opravdu teče do bot nebo už má soupeř méně než 15 životů, můžete použít Alexstraszu samozřejmě i jako heal.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8166/reckfuls-realz-the-mastermind-mage

Reckful's Realz the Mastermind Mage Gameplay video

Navigace:
[Hearthstone Innkeeper's Invitational 1. díl] --- [Hearthstone Innkeeper's Invitational 2. díl]
-----------------------------------------------
[Artosis] --- [Day[9]] --- [Hafu] --- [Husky] [Kripparrian] --- [Noxious] --- [Reckful] --- [Trump]


Naposledy upravil/a Glea'ar 04.05.2014 v 00:07:12.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet