Hearthstone Innkeeper Invitational - balíčky Day[9]

//pic//clanky/blizzconhsinvi/hii2
Pokud se vám nezobrazí korektně některé z karet, zkuste obnovit stránku, případně použít jiný prohlížeč.
Pro správné zobrazení tooltipů karet posuňte text do vrchní poloviny okna prohlížeče.

DIVINE FEELS Paladin

Velmi dostupný paladinský balíček, spoléhající se na buffování levných minionů, kterých je zde opravdu velký počet. Z paladinských karet zde samozřejmě nemůžou chybět již typické Blessing of Might nebo Blessing of Kings, které se hodí jak pro buffování slabších minionů (Scarlet Crusader, Argent Squire nebo Silver Hand Recruit), tak pro buffování Jungle Panthera, dokud je stále ve Stealthu. Knife Juggler se pak hodí k paladinské abilitě Reinforce a levným minionům. Jinak se ale stále jedna o typický levný balík, se kterým můžete mít problém proti Control Deckům a především plošnícímu mágovi. Je opravdu nutné zde odkoukat soupeřovu taktiku a počkat si na vhodný okamžik, kdy budete mít možnost naplno využít potenciál svých nabuffovaných minionů.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8168/day9s-divine-feels-paladin

Day9's DIVINE FEELS Paladin Gameplay video

GLACIERPAW Druid

A máme tady konečně zástupce balance druida známého z World of Warcraft. Tento balíček sází z velké části na sílu spellů (Starfall, Starfire, Wrath...) a jejich posilování + Spell Damage pomoci kostěje&draka™ (Bloodmage Thalnos, Azure Drake). Ale to nejlepší teprve přijde - Ragnaros the Firelord a Ysera. To už je celkem slušná sestava, která dokáže nepříteli zatopit. Co se prvních tahů týče, je vhodné dostat do hry co nejdříve Wild Growth a nejlépe v obou kopiích, aby byl jejich potenciál co nejvíce využitý. Na další legrácky se zrychleným vykládáním karet pak slouží Nourish, který je vhodné zahrát hned v pátém kole za předpokladu, že vás protivník nijak extra neohrozí v dalším tahu, navíc pokud dostanete do ruky Innervate, můžete jej zahrát ještě o něco dříve, nebo Innervate využít lépe, dle vašeho uvážení.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8169/day9s-glacierpaw-druid

Day9's GLACIERPAW Druid Gameplay video

POWER OVERLOADING Shaman

A že má Day[9] rád balíčky založené na Spell Damage, můžete vidět i na tomto balíku. Opět obsahuje staré známé Ragnaros the Firelord, Ysera a Azure Drake pro co největší ničivou sílu, udělenou pomoci Earth Shock, Forked Lightning, Lava Burst a Lightning Storm. Proč se rozhodl Day[9] zařadit do balíku i Unbound Elemental, je již asi zřejmé. U shamanů obecně platí, že je třeba si hlídat Overload a to zde platí dvojnásob, protože Overload karet je zde opravdu hodně. Je sice lákavé zahrát karty nabízející za "málo peněz, hodně muziky", ale co z toho, když se další kolo zmůžete jen na zakliknutí End Turn. Závěrem jen připomenutí, že na zbavení se dotěrného hmyzu je zde Hex.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8171/day9s-power-overloading-shaman

Day9's POWER OVERLOADING Shaman Gameplay video

Navigace:
[Hearthstone Innkeeper's Invitational 1. díl] --- [Hearthstone Innkeeper's Invitational 2. díl]
-----------------------------------------------
[Artosis] --- [Day[9]] --- [Hafu] --- [Husky] [Kripparrian] --- [Noxious] --- [Reckful] --- [Trump]


Naposledy upravil/a Glea'ar 04.05.2014 v 00:04:38.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet