Hearthstone Innkeeper Invitational - Artosisovy balíčky

//pic//clanky/blizzconhsinvi/hii2
Pokud se vám nezobrazí korektně některé z karet, zkuste obnovit stránku, případně použít jiný prohlížeč.
Pro správné zobrazení tooltipů karet, posuňte text do vrchní poloviny okna prohlížeče.

I Let The Dark In Paladin

Konečně Tirion! Velmi podobný balíček tomu od Reckfula, ovšem s několika vymoženostmi navíc. Tou první je samozřejmě Tirion Fordring, minion (nevím jestli se vůbec hodí ho tak označovat :D), který škodí nejen během svého života víc než dost, ale i po něm. Dále pak Avenging Wrath, který dokáže způsobit opravdu velkou paseku, ať už v malém množství silných minionů, nebo naopak ve velkém množství těch slabších. A nakonec tradiční záchrana - Lay on Hands. Balíček, stejně jako ten Reckfulův, využívá mechaniky Sword of Justice pro posilování slabších minionů (Silver Hand Recruit nebo impy vyvolané Imp Masterem) a také Bloodsail Raider, který těží z vaší zbraně. Na destrukci soupeřových linií jsou zde pak bytelné kousky jako například Argent Commander, Spellbreaker, Defender of Argus. Nesmí také chybět Tirion Fordring a buffnutí minioni všech velikostí a tvarů.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8148/artosis-i-let-the-dark-in-paladin

Artosis' I Let The Dark In Paladin Gameplay video

ek0p Warrior

I další Artosisův balíček je založený na zbraních, tentokrát je v rukou bude třímat Garrosh. Jeho zbraňový arzenál je opravdu pozoruhodný (Fiery War Axe, Arcanite Reaper, Gorehowl, případně i Arathi Weaponsmith a Upgrade!). V balíčku je i dost karet, které podporují právě sílu zbraní - zmíněný Upgrade! a Captain Greenskin. Navíc, pokud jste zdatní v karetních kombech, nebude mít soupeř radost ani z Bloodsail Raidera, který obdrží bonus do útoku právě z vaši nedávno nabroušené zbraně. Navíc, jako Warrior se nemusíte bát zbraně používat díky Garroshově abilitě Armor Up!. Zbraně jsou však jen polovinou vašeho možného úspěchu. Tou druhou jsou minioni, kterým vévodí Grommash Hellscream, kterého rozhodně není dobrý nápad rozzuřit. V balíčku bohužel není Execute, takže pokud byste ho přece jen chtěli využít, budete mít těžké rozhodování, místo kterých karet ho do balíku zařadit.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8150/artosis-ek0p-warrior

Artosis' ek0p Warrior Gameplay video

Video bohužel není

The Artosis Curse Priest

Nemůžu si pomoct, ale opravdu bych chtěl vidět, jak, a hlavně o čem, si spolu na bitevním poli můžou povídat Prophet Velen a Ragnaros the Firelord. Právě tito dva výtečníci jsou totiž zástupci legendárních karet v tomto balíčku. Smrtící kombo pak dotváří Auchenai Soulpriest, který všechen váš heal (s Velenem dvojnásobný) převádí na damage. V žádném priestovském balíčku pak nesmí chybět Mind Control neboli hrátky s myslí a odstraňovací kouzla Shadow Word: Pain a Shadow Word: Death. Balíček je koncipován spíše na defenzivní hraní do doby, než se vám podaří do hry dostat alespoň jednu z karet Prophet Velen-Auchenai Soulpriest-Ragnaros the Firelord. Ovšem i kdyby jste na karty náhodou štěstí neměli, minioni a heal by vás do doby, než se vám jedna z karet svaté trojice objeví v ruce, měli podržet.
Decklist: http://www.hearthhead.com/deck=8155/artosis-the-artosis-curse-priest

Artosis' The Artosis Curse Priest Gameplay video

Video bohužel není
Navigace:
[Hearthstone Innkeeper's Invitational 1. díl] --- [Hearthstone Innkeeper's Invitational 2. díl]
-----------------------------------------------
[Artosis] --- [Day[9]] --- [Hafu] --- [Husky] [Kripparrian] --- [Noxious] --- [Reckful] --- [Trump]


Naposledy upravil/a Glea'ar 04.05.2014 v 00:04:04.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet