Hearthstone DeckGuide - Dragon Pirate Warrior (MSoG)

  DeckGuide Tempo Dragon Pirate Warrior   

Dragon Pirate Warrior:

 

Pro všechny tempo balíky je příznačné, že od samého počátku hry budují vlastní board, řádně koušou oponenta a snaží se ukončit partii před desátým tahem. Vyprázdněná ruka a topdeckování v pozdějších fázích souboje rozhodně není výjimkou. Jejich síla však spočívá v rychlém tempu, velmi silných minionech a dobrém křivkování. Pro začátek nové sezóny jde jednoznačně o velmi dobrý deck, který vám rychle pomůže dostat se do lepších ranků. Průměrná hra vám zabere zhruba 5-7 minut.

 

 

Karty:

 

 

Patches:

Legendární pirát, který je neodmyslitelnou součástí všech tempo balíků, které se ohánějí zbraní a piráty.

 

Small-Time Buccaneer:

Stejná pohádka je právě tento 1-drop, který vám z balíku vytáhne Patchese a dostává insane value. Pakliže třímáte zbraň, je nenahraditelný.

 

 

The Curator:

Karazhanská legendárka, která vám ruku naplní potřebnými miniony, vyplní sedmý tah a poskytne velmi slušný Taunt.

 

Ragnaros:

Nepostradatelná legendárka, která rozhodne spoustu her, protože díky stylu, se kterým budete tento deck hrát, vám půjde vždy jen o sražení malého počtu nepřátelských "hápéček".

 

 

 

Replacementy:

Ačkoliv se nejedná o příliš drahý balíček - několik legendárek je zcela nepostradatelných - Ragnaros, Sir Finley či Curator jsou potvory, které zde hrát prostě chcete. Deathwinga můžete postrádat a nahradit ho třeba levným Blood to Ichor.

 

Strategie:

Strategie se oproti předchozím verzím tohoto decku příliš nemění. Ideálně chcete po křivce budovat vlastní board a ten soupeřův držet pod kontrolou. K tomu vám pomohou velmi silní minioni, kteří čerpají z dračích synergií či warrioří zbraně. V nové verzi tohoto tempo balíku je však přítomno pár pirátů. Důvod je prostý - každý z nich stojí 1 manu a díky synergiím s legendárním Patchesem vám v early game dovoluje vytvořit extra tlak na soupeře. V úvodním mulliganu budete vždy hledat právě 1-drop nebo 2-drop. Pakliže máte alespoň jeden 2-drop, nebojte se zahodit zbytek ruky pro nalezení karet do ještě lepší křivky. Přece jenom tempo je to hlavní, o co vám jde - na tahu 2, 3, 4, 5 budete vždy chtít zahrát alespoň jednu kartu. Lategame se pak bude opírat o vaše silné miniony, jako je Drakonid Crusher či Ragnaros, anebo méně silné ale i tak užitečné Charge miniony.

 

Závěrem:

Pakliže hledáte silný a rychlý balík, který vám pomůže odpíchnout se od nízkých ranků na začátku nového měsíce, Dragon Pirate Warrior je ideální volba.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet