Hearthstone 13/1 Patchnotes

http://media.wowfan.cz/Bluepost_test
Takralus zdroj

Uzavřená beta se pomalu chýlí ke konci a my Vám chceme poděkovat za to, že stále hrajete a testujete Hearthstone a dáváte nám na něj podnětnou zpětnou vazbu. Postupně sledujeme vyváženost karet a bez Vašeho přínosu bychom neměli potřebná data, jež jsou nezbytná k úpravě karet, které to potřebují. Následující změny by měly být poslední, které se nějakým způsobem dotknou abilit minionů. Jakmile totiž zpřístupníme hru všem, máme v plánu jen velmi málo úprav karet, a to pouze za předpokladu, že tyto úpravy budou zcela nezbytné. Změny se týkají následujících karet: Unleash the Hounds, Sylvanas Windrunner, Blood Imp, Defender of Argus, Pyroblast, Dark Iron Dwarf, Abusive Sergeant, Warsong Commander, Charge a Novice Engineer. Cena Unleash the Hounds snížena na 2 (z původních 4)

  • Unleash the Hounds byl zamýšlen jako určitá forma plošného zranění pro huntery, která by navíc dobře fungovala s dalšími "beast" kartami. Jeho cena však byla přemrštěná.
Cena Pyroblastu zvýšena na 10 (z původních 8)
  • Hra za mága s Pyroblastem, který stál 8 mana krystalů, nevyžadovala od hráče příliš velkou mozkovou aktivitu. Pro vítězství stačilo soupeři ubrat 10 životů a poté dvakrát za sebou seslat Pyroblast. Chceme, aby mágové byli aktivnější v boji proti svým soupeřům, než aby zdržovali hru do doby, než budou moci použít Pyroblast.
Blood Imp změněn na 0/1 s efektem: "Stealth. Na konci Vašeho kola přidá náhodně +1 život jednomu z Vašich minionů."
  • Warlock má tři velmi silné miniony za 1 mana crystal, což způsobilo, že byl warlockův "rush" balíček silnější, než se nám líbilo.
Warsong Commander upraven a nyní má efekt: "Kdykoli zahrajete miniona s útokem 3 a méně, dostane tento minion Charge." Charge (karta, ne abilita) byl upraven a nyní stojí 3 mana krystaly. Karta má nový efekt: "Dá Vašemu minionovi +2 k útoku a Charge."
  • Obě tyto karty byly klíčové pro "One Turn Kill" neboli "OTK" balíčky, které vám umožňují vyhrát během jednoho kola, aniž byste měli vyvolané jakékoli miniony na stole. Hráči by měli raději odehrávat svoje miniony a bojovat o kontrolu nad bojištěm, než jen čekat na příležitost odehrát své velké "combo" a vyhrát v jednom kole bez jakékoli reakce soupeře.
Abusive Sergeant má nyní tento efekt: "Battlecry: Zvýší útok miniona o 2 do konce kola."
  • Změnili jsme tuto kartu tak, aby měla efekt shodný s Dark Iron Dwarfem a abychom jí přidali na všestrannosti.
Podpůrný efekt Dark Iron Dwarfa nyní trvá pouze do konce kola.
  • Tímto se trochu snížila celková síla Dark Iron Dwarfa. Také jsme chtěli, aby byl jeho efekt shodný s Abusive Sergeantem, díky čemuž už nebudete nuceni natrvalo posílit jednoho ze soupeřových minionů.
Defender of Argus snížen na 2/3 (z původních 3/3)
  • Defender of Argus byl kartou, kterou mnoho hráčů automaticky zařadilo do svých balíčků kvůli jejím statům a efektu. Naším cílem je, aby hráči měli možnost vybrat si, jaké karty do svých balíčků přidají, tudíž karty (hlavně ty neutrální), na které se nahlíží jako na ty, jež musí být součástí všech balíčků, nejsou ideální.
Novice Engineer snížen na 1/1 (z původních 1/2)
  • Díky své ceně a efektu se Novice Engineer objevila ve většině "non-rush" balíčků (a dokonce v některých "rush" decích). Podobně jako u Defender of Argus chceme, aby si hráči mohli vybrat, jaké karty si do svých balíčků vyberou.
Cena Sylvanas Windrunner se zvyšuje na 6 (z původních 5)
  • Útok a životy společně s jejím efektem udělaly ze Sylvanas v porovnání s ostatními kartami za 5 mana krystalů příliš silnou kartu, takže byla automaticky zařazena do spousty balíčků. Naším cílem je, aby hráči měli možnost vybrat si, jaké karty do svých balíčků přidají, tudíž karty (hlavně ty neutrální), na které se nahlíží jako na ty, jež musí být součástí všech balíčků, nejsou ideální.
"Expert" karty, které jsme takto upravili, můžete během omezené doby "disenchantovat" za plnou cenu enchantu, jakmile patch spustíme. Doufáme, že tyto změny zvýší různorodost karet, které ve hře potkáte na všech jejích úrovních, a že přinesou do Hearthstone další vlnu zábavy a taktizování.



Naposledy upravil/a Bellatrix 14.01.2014 v 15:14:36.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bonie 17.01.2014 22:44

Warond
Ja som si dnes zrušil quest a nedostal som další, ako to kua?
Taky se mi dnes stalo

tajfunsvk 17.01.2014 17:43

mag je strasne silni dufam zeho oslabja a odost lebo jeho skoro nemozne porazit to mu rovno mohli dat kartu co vsetki speli naruke zmeni na piroblast za jednu manu a dohri hodi štiroch ilidanov

Javorovej 16.01.2014 21:05

Warond
Ja som si dnes zrušil quest a nedostal som další, ako to kua?
Bug.

Warond 16.01.2014 19:18

Ja som si dnes zrušil quest a nedostal som další, ako to kua?

torchmister 16.01.2014 10:50

aj tak sa mi zda ze je to nedostatocne oslabenie maga, stale je to najlahsi hero. nepotrebujes nanho takmer ziadnu logiku ani specialne karty

Bonie 14.01.2014 16:18

Po zvýšení Mind Controlu je zvýšení Pyroblastu na místě. (y)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet