Hearthside Chat: Datum vydání Monster Huntu!

  Monster    hunt    the   

Nová expanze má také přinést vlastní tematickou variaci na Dungeon Run z Kobolds & Catacombs. Je jí Monster Hunt! Kdy bude konečně přidán do hry?

 

Nový herní single player mód bude do hry přidán 26. dubna v 19:00 SELČ!

 

Daxxarri - zdroj


 

Přichystejte si lahvičky se svěcenou vodou a nějaké ty dělové koule, protože single player mód z The Witchwood bude spuštěn 26. dubna v 10:00 PDT!

 

Přidejte se k Lead Mission designérovi Davu Kosakovi po boku s dalšími Mission designéry Paulem Nguyenem a Giovannim Scarpatim, abyste se dozvěděli vše potřebné pro úspěšné projítí Monster Huntem!

Připraven do akce

Jestli jste hráli Dungeon Run z expanze Kobolds & Catacombs, tak je vám jasné, že systém Monster Huntu bude velmi podobný. Namísto výběru Classy ale budete mít k dispozici 4 hrdiny. Každý z nich bude mít speciální schopnost, která vám pomůže tento lov přežít.

 

Váš hrdina se odváží na riskantní výpravu do Witchwoodu po stezce Hagathy. Po cestě budete muset porazit sérii monstrózních bossů, kteří vám zkříží cestu. S každým vítězstvím budete moct vytvořit silnější deck. Budete nacházet jak staré a časem zašlé předměty v lese, tak i relativně nové, počítaje unikátní odměny za poražení konkrétního nepřítele. Každá příšera má své speciální schopnosti a triky.  Každý hrdina v sobě také nese notnou dávku nevraživosti vůči unikátnímu bossovi, který se skrývá v lesích.

 

Jistě budete chtít projít Monster Hunt s každým s hrdinů, protože každý vám nabízí quest, za který získáte Card Pack. A jestli jej dokončíte se všemi hrdiny, postavíte se samotné Hagatě! Pokud se vám podaří osvobodit les od prokletí, získáte vděk Gilneasu a Monster Hunter Card Back!

 

Během dnešního dne vám přineseme bližší informace o čtyřech hrdinech, za které si budete moci zahrát!

 

Už se těšíte? Myslíte si, že bude Monster Hunt zábavnější než Dungeon Run?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vencino 21.04.2018 09:42

supr, takže zatim nebudu craftit.. neni nic lepšího, než vycraftit epic a pak ho otevřít

Jax 21.04.2018 11:08

Přesně tak.Jinak každé oživení singlu se počítá k dobru.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet