Gadgetzan Renolock DeckGuide

Renolock:

Renolock je deck, který je velmi reaktivní a stabilní. Téměř každou hru budete hledat relevantní odpovědi na soupeřovi playe. Ztráta životů v průběhu partie vám nebude dělat velké vrásky na čele, jelikož váš balík disponuje tunou minionů, kteří jsou schnopni polomrtvého warlocka vrátit zpátky do hry. Vaše finišovací strategie se točí okolo zlevnění karet, které budete potřebovat k udělení 20 bodů poškození - výhodou tohoto komba je, že vám stačí zlevnit pouze jednu z jeho potřebných karet: Leeroy Jenkins, Faceless Manipulator a Power Overwhelming.
 

Karty:

 

 

Mistress of Mixtures:

Skvělý 1-drop, který vám pomáhá tradeovat soupeřovu early game - navíc vám poskytne 4 životy v momentu své smrti. Ideální do pomalých kontrolů.
 

Kazakus:

Tahle legendárka skvěle naboostila Reno balíky - široké spektrum míchatelných lektvarů vám pomůže v jakékoliv situaci. Nebojte se sahat i po levnějších lektvarech.
 
 
 
 
 

 

Second-Rate Bruiser:

Parádní 4/5 Taunt, který stojí pouhé 3 many, pakliže proti vám soupeř na boardu drží 3 a více minionů.
 

Felfire Potion:

AoE spell, který smahne cokoliv za 5 bodů poškození. To by mělo postačit k resetování celého boardu.
 
 
 
 
 
 
 

 

Abyssal Enforcer:

Další minion, který vyniká v čištěín boardu. Při svém vstupu na hrací plochu udělí všem charakterům 3 body poškození.
 

Lord Jaraxxus:

V souboji control decků je Jaraxxus skvělý minion, pomocí kterého budete tvořit silný tlak. Proti aggrům je to relativně solidní heal, který není radno podceňovat.
 
 
 
 
 
 

Replacementy:

Většina karet - tedy krom těch, které potřebujete do komba nebo k opětovnému návratu do hry (Reno Jackson, pár heal minionů) si můžete balík upravovat podle vlastních představ a možností sbírky. Do představované verze se nevešly dobré karty jako třeba Faceless Shambler.
 

Strategie:

Strategie hry je vždy jednoduchá - přežít až do doby, kdy budete schopni soupeře dorazit vaším kombem. Proti agresivním balíkům budete do počáteční ruky hledat karty jako je Mistress of Mixtures, Reno Jackson, Imp Gang Boss, Ooze a nějaké to plošné čištění. Proti Kontrol balíkům můžete lovit Gianta či Twilight Drakea - přeci jen několik úvodních tahů budete lízat karty skrze vaši hero power. Proti kontrolům budete nutně využívat vašeho smrtícího komba - tedy pokud vás soupeř nezatlačí do kouta a vy nebudete muset kombo karty využít jiným způsobem. Proti agresivním deckům vám pak půjde o holé přežití, kdy vyhození Reno Jacksona většinou vyústí v soupeřův concede.
 

Závěrem:

Pakliže narážíte na tuny agresivních decků, věřte tomu, že v Renolockovi najdete solidní oporu, která vás potahá o prá ranků výše. Jen ta dustová investice je krapet větší.

 

Tento článek je placenou reklamou

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet