Fireside Gatherings shrnutí

//pic/loga/fireside_logo
Celosvětová akce pořádána Blizzardem proběhla také u nás! HSfan.cz společně s dalšími partnery uspořádal na několika místech v republice speciální akce, kde bylo možné nejen získat speciální rub karet, ale potkat se s novými lidmi, které mají společné zájmy a ještě k tomu získat malé dárky! Jistě to nebyla poslední akce tohoto druhu, ale nebudeme zatím předbíhat. Děkujeme všem zúčastněným za skvělou akci, která nemá v našich končinách obdoby! Co je to Fireside Gatherings se dozvíš ZDE.

Fireside Gatherings – Brno

Sobotní Fireside Gathering se v Brně nesl v duchu pořádné zábavy a kvalitních her. Celá akce odstartovala v 15 hodin v brněnské hospodě Šutr, před níž desítky minut před otevřením čekalo mnoho nedočkavých hráčů. Na místě se sešlo přibližně 50 lidí, a jelikož měla většina z nich vlastní notebooky nebo tablety, mohlo se začít hrát ve velkém. Součástí akce byla také vědomostní soutěž o drobné ceny věnované Blizzardem, která u účastníků prověřila jejich znalosti o herním světě Hearthstone i přidruženém progamingu. Celé odpoledne se neslo v duchu dobré nálady, hlasité zábavy i kvalitního pití a zejména her, v nichž proti sobě soupeřili čerství hráči i držitelé legendary ranku. Akce trvala do 18 hodin, mnoho hráčů však na místě zůstalo i po oficiálním ukončení a dlouho do noci si užívalo kolektivní zábavu na vlně karetní hry Hearthstone.

Fireside Gatherings – Praha

Největší akci na území České a Slovenské republiky byl Fireside Gathering v pražském herním klubu RE-LOAD, kde se během celého dne objevilo přes 100 hráčů Hearthstone, kteří si přišli pro speciální rub karet. Nesměly chybět ani malé dárky od Blizzardu, ze kterých byli hráči nadšeni, takže doufáme, že jich bude příště více. Nesmíme zapomenout také na návštěvu světoznámého nadšence Hearthstone – Troldena, kterého jste zde mohli potkat.

Fireside Gatherings – Ústí

Fireside Gathering se konal také v ústecké Čajovně u vysmáté žáby, kde se sešlo na deset lidí, kteří při pití lahodného čaje hráli a diskutovali o Hearthstone. Celá akce začala v 18 hodin a končila těsně před devátou hodinou večer. Účastníci obdrželi malé dárky od Blizzardu, ze kterých byl nadšen každý hráč a samozřejmě speciální rub karet!

Fireside Gatherings – Vsetín

Fireside Gathering se konal také ve Vsetíně, přesněji v GameTarget, kde se napočítalo asi 30 fanoušků karetní hry Hearthstone, kteří si přišli zahrát s lidmi stejného zájmu a získat i nový rub karet! To jen vypovídá o velkém zájmu lidí, takže se můžeme těšit na další akce pořádané v tomto městě. Akce se účastnil také Styxon, který hraje za známý český tým eEriness.

Fireside Gatherings – České Budějovice

Kdo má rád Hearthstone a žije v Českých Budějovicích, měl rozhodně dorazit. Skvělá parta a super nálada byla od začátku do konce. Akce proběhla v místní čajovně Shisha bar a jelikož někdo přinesl i chlebíčky, měli jsme dokonce i co jíst. Probírali jsme balíčky jeden druhého, řešili jsme různé taktiky a postřehy z her. Jeden dokonce se během celé akce stihl zúčastnit mezinárodního turnaje, kdy skončil na 2. místě. Měli jste slyšet ten aplaus. Kdo nedorazil, o hodně přišel!

Fireside Gatherings – Ostrava

Ostravský Fireside Gathering se konal v Black Lotusu, pod vedením A.Jeye z D3Pedia.cz, který navštívilo na 40 fanoušků Hearthstone a získali tak speciální rub karet. Každý návštěvník měl ale také možnost zahrát si alfa verzi hry Heroes of the Storm, což by nebylo možné bez Fujitsu a Itpas.cz. Akce se zúčastnili mimo jiné i známý hráči české progaming scény – pRayer a Siki! Tato akce jistě nebyla poslední, takže se můžete těšit na další.


Naposledy upravil/a Jerryky 29.04.2014 v 17:15:19.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ElmartoCZ 29.04.2014 19:29

Snad se zase někdy sejdem. Čajovna je dobré místo.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet