Festival Fantazie 2015 klepe na dveře

http://wowfan.cz//pic/ff2015/ff2015_header

 

Je již takovou příjemnou tradicí, že začátek léta patří Festivalu Fantazie - festival sci-fi, fantasy, kníže, seriálů, filmů, počítačových her, poníků a dalších méně či více úchylných věcí, na kterém nemůže samozřejmě chybět váš Blizzfan tým. Letos to bude již sedmý ročník, kterého se sdružení webů Blizzfan.cz účastní a s každým rokem je náš program bohatší a bohatší. Navíc se jedná již o 20. ročník festivalu a to si nemůžete nechat ujít!

>>Vše o Festivalu Fantazie 2015<<

V odkazu výše naleznete kompletní a aktualizovaný seznam našich přednášek, které se týkají her od Blizzardu, avšak naši redaktoři mají i pár přednášek mimo universum Blizzardu v rámci GameLine. Jsou tu i takoví redaktoři, jako Bellatrix nebo Esperanta, kteří si nachystali přednášky v rámci jiných linií jako je ComicsCon, OrientCon, OutCon, ThroneCon (Hra o trůny) a další, takže bude o zábavu postaráno.

KDY: 1.7. - 12.7.2015 (BlizzLine 6.7. - 7.7.).
KDE: Chotěboř (taková díra na Vysočině, kde bydlí Wrent a dá se tam dobře dostat z celé republiky). To je zhruba tady.
CO: Největší festival popkultury v České republice.
PROČ: Mimo jiné to bude tentokrát 20. výročí Festivalu a budeme tam již posedmé. To si přeci nechcete nechat ujít, ne?
Mimo jiné na festival zavítají domácí, ale i zahraniční hosté. Takové velké lákadlo může pro mnohé být herec David Nykl, který ztvárnil v seriálu StarGate: Atlantis (SGA) postavu českého vědce Zelenky. Na festivalu bude již poněkolikáté, měl jsem už možnost se s ním setkat a stojí to za to.
Další herec z SGA je Paul McGillion, jenž v seriálu hrál postavu doktora Carsona Becketta, který v jednom nejsmutnějších dílů seriálu náhle zemřel, ale posléze se v různých podobách vracel.
A poslední velkou hvězdu, kterou bych zmínil je 7. Doktor ze seriálu Doctor Who - Sylvester McCoy, jenž si zahrál i čaroděje Radagasta v Hobitovi.

Na dotazy týkající se festivalu, které budeme schopni zodpovědět, odpovíme rádi v komentářích pod tímto článkem. Neváhejte se proto již dnes přihlásit na tento jubilejní ročník festivalu - užijete si doslova FANTASTICKOU DOVOLENOU!



Naposledy upravil/a Kinedryl 18.06.2015 v 18:42:21.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 18.06.2015 22:42

Otázka: budú tam aj 'fireside gatherings' ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet