ESL Legendary Series

ESL Legendary Series

Ve světě velmi oblíbená soutěž pod názvem ESL Legendary Series se bude od 9. 5. 2015 streamovat v češtině! Tuto zodpovědnost
na sebe vzala všem známá dvojice Petr "Czechcloud" Žalud a Martin "Dolik" Doležal! A o co vlastně jde?

Do  turnaje se můžete kvalifikovat přes jeden z turnajů pod názvem "Challenger Cup" - ten se hraje stylem Bo5 a je double elimination.
6 nejlepších hráčů se pak kvalifikuje do hlavního taháku.

Legendary Series samo o sobě se pak rozděluje na dvě části: skupiny a playoff. Ve skupinách se hraje systémem duel tournament. 6 lidí z Challenger Cupu a 2 pozvaní hráči vytvoří dvě skupiny. Vítěz se pak posouvá do semifinále playoff. Druhé a třetí místo pak do čtvrtfinále.

Playoff se hraje stylem single elimination. Vítěz je pozván na LAN finále s tím, že mu bude uhrazeno cestovné. Lan finále pak hrají nejlepší hráči za celou sezónu a to rovnou o 25 000 dolarů a HSWC body.

Dohromady se tedy hraje o více jak 35 000 dolarů!  Na tabulkách níže můžete vidět rozdělení jak peněz, tak bodů.


 

A co si o tom myslí jeden z dvojice komentátorů? Zeptali jsme se za vás!

Martin "Dolik" Doležal

Já k tomu přišel jako "slepej k houslím". V sobotu jsem byl na výletě na Mácháči a najednou volal Cloud s informací, že Česká Republika dostala práva na vysílání Legendary Series, a že nás dva chtějí jako komentátory. Tak jsem předběžně kývnul.

Osobně jsem hrozně rád, že něco takového u nás bude a že toho mohu být součástí. Myslím si, že je to další krok pro ČR směrem kupředu. Navíc, z doslechu vím, že Blizzard je ze zázemí, které zde pro Hearthstone bylo vybudováno, naprosto nadšený a tak se třeba jednoho dne dočkáme i nějakého většího eventu s podporou přímo Blizzardu. Doufám, že divákům budeme schopni dodat kvalitní a ucelený komentář. Já za sebe mohu říci, že se pokusím do toho dát maximum a jak znám Clouda, tak od něj můžete čekat podobné nasazení. Je to člověk, který neponechá nic náhodě a vloží do toho vše.

Celý stream v českém podání můžete sledovat zde: http://cz.esl.tv/channel/esl-hearthstone-czsk/ Začínáme již 9. 5.!



Naposledy upravil/a Kinedryl 02.05.2015 v 11:02:49.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet