Druhá kvalifikace na Lancraft je za námi a my známe jména!

Před týdnem se uskutečnila v pořadí již druhá online kvalifikace na velký turnaj na Lancraftu, kde se bude hrát o 40 000 Kč. I v této kvalifikaci jsme dočkali jednoho překvapení. Spolu s Aleshem, který je člen švýcarského týmu mYinsanity a všichni ho moc dobře známe, se kvalifikoval i méně známý hráč Matty.

Alesh procházel celým turnajem bez větších problémů. V prvním kole si poradil s hráčem xDoublee poměrem 3:2, pak následovali
hráči - Feli94 (3:0), kuca323 (3:2), Heathcz (3:1), Winch (3:2), DedeCZ (3:2). V semifinále a rozhodujícím boji o místo narazil na hráče kanylee, kterého opět porazil (3:2). Nakonec vyhrál i finálový souboj s Matty17 a stal se tak vítězem druhé online kvalifikace.

Matty do celého turnaje vstoupil freewinem v prvním kole. Ve druhém kole se utkal s ElCorty (3:2) a následně s hráči - Richard3105 (3:1), torrosicek (3:2), Melane (3:1), Alandus  (3:2). V semifinále se potkal s hráčem RybkaPipka, kterého porazil poměrem  3:0.

Rozhovor s kvalifikovanými

Gratuluji k vítězství ve druhé online kvalifikaci na Lancraft! Jak tento turnaj hodnotíš? Zahrál bys teď s odstupem něco jinak?

Alesh: "Turnaj byl určitě fajn. Bylo nice, že jsme top 4 mohli hrát až druhej den, vzhledem k tomu jak se to hrálo dlouho. S odstupem času bych nezaspal už tu první kvalifikaci a zařídil bych si spot už v ní… :-D“

Matty: "Tenhle turnaj se mi vážně líbil. Nejenom proto, že jsem postoupil, ale také kvůli tomu, že je to jeden z mála turnajů, který hraje téměř každý Čech."

Těšíš se na Lancraft? Očekáváš od něj něco speciálního? Co říkáš na prize pool 40 000 Kč?

Alesh: "Na Lancraft se určitě těším. Je to super akce, kde člověk může popít s lidma, co dlouho neviděl. Prizemoney 40 tisíc jsou na český poměry super. Není to jako 100 tisíc na cosplaye, ale snad se někdy dostaneme i na jejich úroveň.

Jinak co se týče očekávání, tak jsou určitě velká, protože mi bylo řečeno, že tenhle Lancraft by měl být větší a lepší než kterýkoliv předtím atd. Takže jsem zvědav, jestli se to povede."

Matty: "Na Lancraftu budu poprvé, takže nevím, co přesně očekávat, ale rozhodně se těším. Prize pool 40 000 Kč je opravdu pěkná částka a myslím, že úžasná motivace pro všechny české HS hráče."

Je na české scéně někdo, komu bys to místo v turnaji přál?

Alesh: "Asi Mirrarimu, ale ten to asi bude hrát až na místě, jinak mi to je tak nějak jedno.Možná nějaký Alandus by si to zasloužil :-D."

Matty: "Z české scény moc lidí osobně neznám. Z těch, co znám bych to přál asi Horacziovi nebo méně známému Jackyllovi."

Oběma kvalifikantům gratulujeme a přejeme hodně štěstí na samotném Lancraftu! Všechny kvalifikované hráče můžete nalézt na obrázku níže.



Naposledy upravil/a Alandus 11.06.2015 v 10:15:37.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet