DreamHack Summer 2014

 

Již tuto sobotu začíná ve švédském Jönköpingu další ročník světově největší LAN party, Dreamhack Summer 2014. Tento ráj všech milovníků počítačových her láká amatéry i profesionály na peněžně ohodnocené turnaje, nebo na velmi kvalitní herní zázemí. Letos organizátoři nezapomněli ani na Hearthstone a pořádají proto doposud největší live turnaj v této hře s peněžitou výhrou v hodnotě 25,000 USD.
 
Hlavní část turnaje je určena pro 16 lidí, kteří budou rozděleni do skupin po čtyřech. Těchto 16 hráčů se bude skládat z 12 pozvaných a 4, kteří uspějí v konkurenci 256 hráčů na BYOC (Bring Your Own Computer) turnaji. BYOC turnaj dává šanci méně známým hráčům ukázat své dovednosti a potvrdit, že právě oni si zaslouží své místo v elitní šestnáctce. Můj osobní odhad na čtyři postupující je Forsen, Kitkatz a dva další, kteří mohou být opravdu kdokoliv. Forsena a Kitkatze jsme již mohli spatřit v sérii ESGN Fight Night, kde každý reprezentoval svůj tým (ManaGrind a ClarityGaming). Oba hráči jsou proslaveni excelentními výkony se svými oblíbenými balíky. V případě Forsena je to miracle rogue a v případě Kitkatze warrior jeho vlastní výroby.

Seznam pozvaných hráčů se od svého vydání tolik nezměnil. Vody rozvířilo až Lifecoachovo omluvení se z turnaje, které znamenalo jedno volné místo. Z několika možností se organizátoři rozhodli pro strůjce populárního Zoo balíku a vítěze Lord of the Arena turnaje,  Tempo Storm Reynada. Zatím skupinová část vypadá takto:

 

Skupina A
 Team Curse Savjz
 Doge House Ek0p
 Team Curse Alchemixt
 Tempo Storm Reynad
 
Skupina B
 Tempo Storm TidesofTime
 Rdu
 Team Curse Darkwonyx
 Team ManaGrind Realz
 
Skupina C
 Meet Your Makers ThijsNL
 Doge House Gnimsh
BYOC Kvalifikovaný
BYOC Kvalifikovaný
 
Skupina D
 Tempo Storm Gaara
 Liquid Gaming Amaz
BYOC Kvalifikovaný
BYOC Kvalifikovaný

Všechna tato zvučná jména naznačují velmi kvalitní podívanou. Můžeme zde například nalézt vítěze DreamHack Bucharest   Tempo Storm Gaaru, vítěze DeckWars Season 1 finále  Tempo Storm TidesofTime, nebo populárního streamera  Liquid Gaming Amaze, který se probojoval do Legend ranku pouze se svým free to play priestem. Z vybrané šestnáctky je osm postupujících zařazeno do play-off, jež určí vítěze celého turnaje. Nezapomeňte proto sledovat tuto velkolepou víkendovou bitvu profesionálů.



Naposledy upravil/a Manek 12.06.2014 v 22:28:18.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet