Dragon N'Zoth Paladin

Dragon N'Zoth Paladin

N'Zoth Dragon Paladin je skvělým a vskutku pomalým balíkem, který vlastně zavrhnul malé mrzké miniony. Tenhle deck si libuje v urostlých okřídlených monstrech, podpořených várkou solidních Deathrattle minionů. Přežívání a neustálé zvažování vašich šancí k tomuto balíku neodmyslitelně patří. Téměř v každé hře se budete vašeho reka snažit znovu-vzkřísit a udolat vašeho soupeře pěkně na vyčerpání, které ho jistě nemine. Čištění hrací plochy v ty pravé chvíle a efektivní tradeování bude tím, co se jako správný vůdce dračí letky budete muset bezpodmínečně naučit. Tenhle balík je prostě určen všem fajnšmekrům, kteří si libují v relativně složitých balících, točících se okolo mnoha vzájemných synergií. S tímhle paladinem budete muset rozhodně činit těžká rozhodnutí. I cena tohoto balíku není zrovna nakloněná nováčkům - nicméně, pokud si libujete v hraní neobvyklých balíků a ve sbírce držíte všechny potřebné karty, jistě nesáhnete vedle.
 

Karty:

 
 

Forbidden Healing:

Tahle karta je naprostou nutností, pokud vůbec zvažujete hrát tento balík - v průběhu mnoha soubojů se váš paladin dostane na pokraj sil a potenciál navrácení dvaceti životů je často ten hlavní rozdíl mezi výhrou a prohrou.
 

Dragon Consort:

Tenhle vznešený drak je to monstrum, které dokáže vyprodukovat neuvěřitelný tlak - díky svým statistikám a hlavně užitečné Battlecry schopnosti budete schopni vyslat vašeho dalšího miniona o něco dříve do hry.
 
 
 
 
 
 
 

Chillmaw:

Legendární drak, který nabízí solidní tělo oplývající Tauntem a hlavně - krásným Deathrattle, kdy, pakliže držítze draka na ruce, Chillmaw v posmrtném řevu udělí 3 body poškození všem minionům - a co teprv synergie s N'Zothem.
 

Tirion:

Stejný případ jako u výše popsané dračí legendárky - shodné staty, Taunt, Divine Shield navíc a hlavně užitečný Deathrattle, který vám obstará legendární zbraň.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ysera:

Královna smaragdového snu vám má v první řadě pomoci dostat na ruku skvělé Dream karty, a hlavně je to zase jednou drak, díky kterému můžete využít synergií ostatních karet.
 

N'Zoth:

V tomto balíku naprosto nepostradatelný Starý bůh. Pakliže vydržíte odolávat vašemu soupeři, co to jen půjde, dostanete s vyvoláním tohoto chapadlatého bijce za odměnu všechny vaše zesnulé Deathrattle miniony - a že to jsou jen samé legendárky.
 
 
 
 
 
 

Replacementy:

Tenhle balík je velmi sveřepým control deckem, pakliže vám některá z uvedených karet chybí, snažte se tento balík posunout jedním z následujících směrů - víc Dragon, víc N'Zoth - ideálními legendárními náhradami pro vaše chybějící karty jsou jak Ragnaros Firelord, tak Ragnaros Lightlord. Harrisona můžete nahradit Acidic Swamp Ooze, balík by určitě ocenil i proliz a skvělý heal v podobě Lay on Hands. Stampeding Kodo by mu také slušelo - vše je jen o možnostech vaší sbírky.
 

Strategie:

Důležité je při každém mulliganu zvážit proti jakému soupeři s největší pravděpodobnosti stojíte. Přichystáním boardclearu určitě nic nezkazíte. Doomsayer, Blackwing Technician a Twilight Guardian společně s Truesilver Champion budou velmi vítané karty do early game. V mid game se rozhodně zaměříte na důležité tradeování, vykládání solidních minionů, jako je Blackwing Corruptor, Cairne, Sylvanas, Tirion a samozřejmě jakýkoliv z vašich draků. Jejich smrt bude ve většině případů nezvratitelná. Rozhodně šetřete Equality do komba s Wild Pyromancerem nebo Consecration. Rozhodně přijdou momenty, kdy budete potřebovat získat celkovou kontrolu nad hrací plochou. Forbidden Healing bude častím follow-upem po likvidaci soupeřovy strany boardu. Přeci jen život potřebujete jako sůl. Velcí minioni, které obětujete v průběhu midgame, se opět vrátí díky legendárnímu N'Zothovi. Což bude často pověstný poslední hřebíček do soupeřovy rakve. Je pravdou, že tento balík zaznamenává úspěchy především proti Control a Midrange balíkům. Sveřepá aggra mu umí neskutečně zavařit. To samé platí o balících, které spoléhají na zástupy drobných minionů - pakliže tedy čelíte příliš agresivní metě, zvolte raději jiný balík.
 

Závěrem:

Pakliže si libujete v neobvyklých balících a rádi nad partií strávíte drahnou chvíli, N'Zoth Dragon Paladina si určitě zamilujete. Pakliže pochopíte podstatu tohoto balíku a naučíte se odhadnout klíčové momenty k zahrání klíčových spellů, budete posléze královsky odměněni.
 


Naposledy upravil/a Tetrisek 22.06.2016 v 09:58:59.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet