Curse of Naxxramas: The Military Quarter je zde!

Dostali jste se skrz Arachnid a Plague Quarter? Nyní je načase oprášit svůj skill a vydat se do další části Naxxu. Military Quarter se otevírá všem hráčům, kteří chtějí stanout na konci dlouhé cesty. Vyzvěte mistry meče na souboj a ukažte jim svou sílu!

Stejně jako u předchozího křídla, i tentokrát musíme za vstup náležitě zaplatit! Celých 700 goldů (případně €5,99). První křídlo zůstává prozatím i nadále zdarma, takže pokud jste ještě neotevřeli brány Naxxu, měli byste tak učinit.

Prvním bossem v Military Quarter je Instructor Razuvious, který je hlavním učitelem Death Knightů v Naxxramas. Poražením Instructora získáte dvě karty Dancing Swords do vaší sbírky. Jen malé upozornení, dávejte si pozor na jeho hrdinskou abilitu, která vůbec není férová!

Dalším nepřítelem, který na vás čeká je Gothic the Harvester, jehož specialita je zacházení s duší zemřelých. Vaší odměnou za poražení Gothica jsou dvě karty Spectral Knight.

Kel'Thuzadova elitní garda je poslední překážkou v Military křídle - Four Horsemen. Sir Zeliek, Lady Blaumeux, Thane Korth'azz a Baron Rivendare jsou připraveni porazit každého hrdinu, který jim zkříží cestu! Za jejich poražení na vás čekají dvě karty Deathlorda.

Nesmí chybět ani odměna za poražení všech nepřátel v tomto křídle. Tentokrát obdržíte legendární kartu Baron Rivendare!

Military Quarter opět nabízí dvě nové výzvy pro vaše classy, které se odemknout po úspěšném absolvování klasického Naxxu. Po splnění těchto výzev obdržíte jako obvykle nové karty! Mimo to můžete vyzkoušet také Heroic obtížnost, která je proti normálu mnohem obtížnější a zabere vám mnohem více času na úspěšné splnění.

  

Další články o Curse of Naxxramas



Naposledy upravil/a Kinedryl 06.08.2014 v 14:11:21.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bretys 07.08.2014 11:12

Hezký článek :-) Už se na Military Quarter těším , jen malý dovětek Gothik se píše na konci s K v článku je s C.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet