Cestuj na Intel Extreme Masters 2016

Již brzy tu bude jedna z největších akcí tohoto roku. Jde o Intel Extreme Masters, akci konající se v Katowicích v Polsku. Odehraje se zde mnoho turnajů v různých hrách, např. StarCraft II, Counter Strike: Global Offensive nebo League of Legends. V doprovodných turnajích se bude hrát také Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Právě díky Hearthstone můžete získat cestu, ubytování i vstup pro 2 osoby na celém IEM. Tohoto můžete docílit na turnajích, které se budou konat 20. a 27. 2. Jedním z hlavních sponzorů je i společnost HP, díky které je tento turnaj pořádán.

„Chceme na herním turnaji představit hráčům a fanouškům her všech úrovní naše portfolio, kde si každý může najít zařízení přesně takových parametrů, jaké mu vyhovuje,“ říká ředitelka HP pro Česko a Slovensko Erika Lindauerová.

Dalším z podporovatelů je také společnost Intel.

„Společnost Intel podporuje oblast e-sportu již 15 let. Aktuálně spojujeme své jméno s největší herní událostí – Intel Extreme Masters, jejíž 10. ročník vyvrcholí finálovým turnajem v polských Katowicích. IEM jsou skutečným fenoménem. Loni jen na místě přitáhli přes 100 tisíc diváků a desítky milionů událost sledovaly online,“ říká Pavel Svoboda ze společnosti Intel.

Průběh turnaje

Ve dnech 20. a 27. 2 se bude na ESL portálu probíhat kvalifikační turnaj. Z těchto dvou běhů se kvalifikuje celkem 16 hráčů (8 + 8), kteří se utkají ve finále probíhajícím 29. 2. Vítěz získá již zmiňované ceny, a také nějaké věcné odměny od značky Razer Alza.cz.

Pravidla turnaje

Mód: Conquest BO5

Struktura: Single Elimination

Pravidla: Hearthstone

Sponzoři

Hewlett-Packard dá k dispozici hráčům na Intel Extreme Masters následující počítače a notebooky:

  • Notebook HP Pavilion Gaming 15. Může se pochlubit hlavně speciálním hráčským „jedovatě“ zeleným designem a podsvícením. Čtyřjádrový procesor Intel Core i5 a grafická karta NVIDIA GTX 950M poskytnou výkon na to vrhnout se do bitevní vřavy.

  • Notebook HP ENVY 15. Má působivý design a prémiové vlastnosti, které jsou patrné na každé jeho křivce a pixelu. Procesor Intel Core 6. generace, dlouhá životnost baterie a bohatý zvukový prožitek pomohou perfektně proplouvat každodenními povinnostmi i herními světy, ať už jsou kdekoli.
  • Notebook HP ENVY 17. Nabízí výkon stolního počítače v těle notebooku, což umožní práci a zábavu i mimo pracovní stůl. Velký displej a ohromující výkon díky čtyřjádrového procesoru Intel Core i7 a zvukový systém Bang & Olufsen umožní dokonale pohlcující momenty ve hrách i mimo ně.
  • Stolní počítač HP ENVY Phoenix. Ultimátní stroj pro ty nejnáruživější hráče. Elegantní design ve skříni v provedení Tower nenechává nikoho na pochybách, že tento stroj je skutečným výkonnostním přeborníkem. Extrémní výkon, který zajišťuje zejména procesor Intel Core i7 na architektuře Skylake s volitelným přetaktováním, a grafika NVIDIA GTX 980 Ti umožní hrát jakoukoli hru v nejvyšších detailech na Ultra HD rozlišení.

Bližší informace o herních počítačích HP v nabídce Alza.cz naleznete na HP Gaming.



Naposledy upravil/a Jerryky 17.02.2016 v 09:23:56.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet