Captain Blackheart's Treasure

"Kapitán zanechal poklad pro VŠECHNY, ale především pro TEBE! Každý turn otevři truhu se třemi náhodnými kartami a vyber si jednu, kterou si vezmeš do ruky!"

Poklad kapitána Blackhearta je dvacátý třetí Tawern Brawl.

Historie

Tento Brawl měl původně naplánované vydání jakožto dvacátý Brawl k 28.10.2015. Měl být debutem pro Discover mechaniku před vydáním nového adventure The League of Explorers. Bohužel technické problémy zapříčinily, že se Brawl musel odložit a byl nahrazen notoricky známým Brawlem plným Webspinnerů Spiders, Spiders, EVERYWHERE!.

Obecné informace

V tomto Brawlu si hráči vyberou classu, za kterou budou hrát. Každý turn dostanou na výběr jednu ze tří karet, kterou si posléze vezmou do ruky. Tato mechanika značně připomíná Discover abilitu z nových karet v The League of Explorers. Startovní hand obou hráču obsahuje pouze Piráty. Hráč, který hraje jako první, má jen 3 Pirate. Hráč, který hraje jako druhý má 4 Pirate a 1 The Coin. Z vašeho decku si netaháte už žádné další karty. Pokud získáte kartu, která má Card Draw, tak dostanete jen další Pirate, kterých je deck plný.

Strategie

- Nejdůležitější je získat pokud možno co největší užitek z karty, kterou si každý turn vyberete.

- Můžete předstírat, že je to něco jako aréna.

- Šance, že dostanete karty, které mají nějakou větší synergii, není moc velká, tudíž se často může stát, že si nezvolíte kartu, kterou byste si jinak určitě dali do decku v constructed, ale vyberete si to, co vám dá okamžitou převahu nad nepřítelem.

- Samozřejmě spelly, jako je Lightbomb nebo Flamestrike, mohou zvrátit hru ve váš prospěch, takže u nich se vyplatí i plánovat dopředu a vzít si je klidně i na dřívějším turnu. Plošné spelly, které vyčistí nepřítelův board, anebo removaly, které zničí jeho silné miniony, vám mohou zachránit život. 

- Dalo by se ale říct, že nejlepší je pro vás udělat excelentní play v příštím turnu než udělat špatnou play v tomto turnu, takže se nedoporučuje snažít se zahrát cokoliv na sílu, jen abyste vyhodili nějaký totální odpad na board.

- Pokuste se hrát na value. Vybírat karty, které spoléhají na jiné karty a čekat na to, že vám někdy v budoucnu přijdou, je značně riskantní. Snažte se toho vyvarovat... RNG vás totiž může značně zklamat.

- Rovnováha ve výběru je prostě důležitá. Ten, kdo bude brát jen spelly, nebude mít žádné miniony a bude pořád jen v těžké defenzivě. Ten, co se bude snažit zaplavit board miniony za každou cenu, o board zase může přijít díky jedinému plošňáku, a jelikož každé kolo dostane jen jednu novou kartu, tak pro něj bude velmi obtížné vzít board zpět.



Naposledy upravil/a Jerryky 07.01.2016 v 07:37:20.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet