Budeme moci kupovat Hearthstone karty za WoW goldy?

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news1
 
Těsně po BlizzConu jsme vydali Q&A, kde mimo jiné padla i otázka, zda Blizzard nezamýšlí do hry implementovat možnost využívat WoW Token i pro jiné služby než jen 30 dnů herního času. Blizzard překvapivě řekl ano. WoW Token by tedy už neměl sloužit jen pro zakoupení game time, ale třeba pro změnu frakce, rasy a celkově by tedy měl být součástí Battle.net Balance. 
 
Padla tedy otázka, zda brzy nebudeme moct kupovat za goldy i balíčky karet v Hearthstone nebo třeba hrdiny či skiny v Heroes of the Storm a tak podobně. 
 
Blizzard zdroj

Právě se zaměřujeme na to, aby byl WoW Token využit i na ostatní služby jako je Character Transfer, Faction Change nebo Battle.net Balance.

 
Patch 7.1.5 již byl vypuštěn na PTR a již obsahuje pár náznaků výměny WoW Tokenu za Battle.net Balance. Je tedy velmi možné, že takto budeme moci kupovat Hearthstone balíčky nebo jiné hry. 
 

Výhoda pro WoW hráče?

Samozřejmě, že jsou hráči, kteří WoW nehrají. Pokud však bude možno získat Battle.net balance za goldy, je možné, že WoW hráči přibudou. K začátku je však třeba koupit Battlechest a k tomu nejnovější datadisk. Pak musíte vyexpit alespoň jednu postavu na 110 level a začít vydělávat. WoW token můžete koupit za opravdové peníze a vyměnit jej za goldy, nebo jej koupit v aukci za goldy a získat měsíc herního času. Pokud umíte s aukcí dobře, není příliš těžké za měsíc vydělat na Game Time. Pokud tedy bude možnost WoW Token proměnit za Battle.net account balance, WoW hráči získají výhodu a budou moci koupit více věcí. 
 

Kolik Battle.net Balance získáme za WoW Token?

Naneštěstí jedna z velkých neznámých právě je, kolik věcí si budeme moci pořídit za jeden WoW Token proměněný na Battle.net Balance. Předpokládá se, že dostanete tolik, kolik byste obyčejně zaplatili za Game Time. Čili 15 dolarů či 9 liber.
  • 9 Hearthstone balíčků
  • Tři křídla plného adventure jako například Karazhan. Dvě křídla, pokud jej budete chtít koupit zvlášť.
  • 16 Overwatch Loot Boxů
  • Hrdinu v Heroes of the Storm za 10 000 goldů a za 2 000
  • Některý ze Starcraft II In-game obsahu
  • Některou z Legacy Blizzard her
WoW Token nyní na evropských serverech stojí něco kolem 90 000 goldů. V Americe stojí kolem 50 000. I když se to zdá být drahé, po naučení se s aukcí vám to nemusí trvat tak dlouho. Sama se WoW nevěnuji tolik hodin denně jako kdysi a i přesto, že ceny surovin během nástupu patche 7.1 spadly, byla jsem schopna i tak přes aukci vydělat 90 000 a WoW Token koupit. Kdybych se WoW věnovala déle, určitě bych byla schopna vydělat i mnohem více. Vydělávání goldů tedy rozhodně není nemožné. 
 
Co si o celé věci myslíte? Je to dobrý nápad? Nebo to může znevýhodnit hráče, kteří nehrají World of Warcraft?


Naposledy upravil/a Tetrisek 21.11.2016 v 10:56:36.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 17.11.2016 18:19

Frajda#2225
Takže,co si o tom myslìm?wtf vůbec netuším o čem se hovoří
zjednodusene receno WoW Token je vec, ktera ti umoznuje vymenit realne penize za goldy ve WoW (prodejem pres AH), pripadne nakupem WoW Tokenu si muzes prodlouzit predplatne WoW. A oni ted chcou pridat ze pokud si WoW Token koupis, budes si ho moct pridat na svuj battle.net ucet ve forme battle.net ballance, takze si budes moct kupovat i jine veci nez jenom WoW veci. Proste zpusob, jak predelat goldy ve WoW na realne penize

Frajda#2225 17.11.2016 18:03

Takže,co si o tom myslìm?wtf vůbec netuším o čem se hovoří

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet