Blizzfan.cz - Veteran edice pro WoW, prodej bety pro Heroes…

Další týden je za námi a nastává tedy čas pro pravidelné shrnutí novinek z partnerských portálů v rámci Blizzfan.cz.

World of Warcraft

http://media.wowfan.cz/uploaded/World_of_Warcraft_69379

Už minulý týden se začaly objevovat zvěsti, že Blizzard do World of Warcraft přidá speciální Veteran Edition, která bude jakousi trial verzí hry pro vracející se hráče a bude zdarma. To se tento týden potvrdilo. Doteď sice existovala tzv. Starter Edition, která byla zdarma, ale sloužila jenom novým hráčům. Jakmile už jste někdy měli zaplacený měsíční poplatek za hraní, nemohli jste se již zdarma vrátit do hry. Nyní se však budete moct přihlásit i bez zaplaceného hraní, budete však pouze moct hrát za postavy s levelem nižším než 20 a budou platit i další omezení.

V rámci oslav desátého výročí existence WoW začal Blizzard rozesílat nejvěrnějším hráčům sošky orka na vlkovi. Aby na takový dárek měl někdo nárok, musel však jeho account vzniknout hned po spuštění hry a poté téměř nepřetržitě hrát. Velice dojemný příběh sdílela na oficiálních fórech hráčka, která hrála WoW se svým otcem. Ten sice nedávno zemřel a ona tak jeho účet zrušila, nicméně i přesto měl nárok na zmíněnou odměnu, která mu minulý týden přišla domů. Hráčce nyní podle jejích slov tento dárek bude navždy připomínat krásné chvíle strávené s otcem ve hře.

Kolegové z WoWfan.cz také přípravili zajímavé video, které se hodí každému začínajícímu hráči a určitě se bude líbit i těm, kteří ještě neměli možnost na vlastní oči vidět datadisk Warlords of Draenor. Ten totiž přinesl do hry Garrisons, osobní pevnosti každého hráče, které si každý může přizpůsobit podle sebe. Do jedné takové pevnosti na nejvyšším levelu se můžete podívat právě v tomto videu.

Heroes of the Storm

Heroes of the Storm beta je konečně tady! A Blizzard se odhodlal k radikálnímu kroku: zpoplatnění přístupu do bety hry. Kde jsou ty časy, kdy společnost prohlašovala, že na hráčích nechce vydělávat podobnými způsoby? Ty odešly spolu s betou hry HearthStone: Heroes of Warcraft. Pomocí tzv. Founder's Pack se tedy můžete prakticky okamžitě dostat do hry!

Overwatch

V nejnovější pecce od Blizzardu s názvem Overwatch se toho samozřejmě zatím moc neděje, a proto vám přinášíme alespoň článek o dalším z hrdinů: tentokrát se podíváme na andělskou Mercy.

Říká se, že když člověk umírá, vidí, jak pro něj přilétají andělé. Hrdinové Overwatch vidí, jak pro ně přilétá Mercy, švýcarský anděl doslova a do písmene.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

lojza 24.01.2015 11:46

Ono s tou betou do HotS je to takove ....fikane :-)Ono když se secte to, co hrac v tom balicku dostane, tak kdyby si to kupoval po jednom za prachy jiz ve hre, da za to stejne penez, mozna i vice.Takze oni udelali, ze kdo nemá betu, tak ji jakoby zadarmo ziska, jen si k tomu musí koupit balicek věci, které by si stejne mozna koupil (akorát ze by si to samozrejme nikdo nekoupil presne takto slozene). Takze je to takova princezna Kolobezka - oblecena neoblecena :-) Clovek si nekupuje pristup do bety, ale nejake hera a skiny a podobne - no bez toho pristupu do bety by si to stejne nekoupil, protože by nemel jak :-)Imho je to od nich docela chytry tah a co si budeme povídat, MRAKY lidi si to koupej, protože hra je to vyborna.Btw, pokud se nepletu, tak ještě i do Alfy davali pristup vsem lidem, co si zazadali a měli od Blizzardu koupene alespoň 3 ruzne další hry - coz bych třebas muj pripad, takze jsem pristup do alfy dostal uz docela davno.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet