World of Warcraft: BlizzCon 2017 Opening Ceremony

  Blizzcon 2017   

Pro nejnovější informace aktualizujte stránku, novinky přidáváme po celou dobu přenosu Opening Ceremony.

 

Průběh Opening Ceremony


Úvodní ceremonie započala videem s fanoušky z celého světa, kteří vyprávěli, jak se k Blizzard hrám dostali, jaká byla jejich první hra a co pro ně hry od Blizzardu vlastně znamenají.

Tak jako každý rok se úvodní ceremonie ujal Mike Morhaime, zakladatel Blizzardu. Pro celou firmu to byl rok vskutku plodný. V Diablu III jsme se dočkali Nekromancera. Ve WoW jsme se vydali na Argus. V Hearthstone jsme navštívili Gadgetzan, Un'Goro a Icecrown Citadel. Starcraft prošel remasterem.

 

Jako první se oznámil Starcraft II free-to-play, poté jsme viděli cinematic pro Heroes of the Storm, kde se nám představil Hanzo a Alexstrasza. Pro více informací se můžete podívat do hlavního článku pro Heroes of the Storm.

 

Poté štafetu převzal Hearthstone, který představil novou expansi jménem Kobolds & Catacombs s novým dungeon módem. Neměl chybět ani Jeff Kaplan, který představil další mapu, nového hrdinu Moiru a cinematic pro Reinhardta. Na novinky z Overwatche se můžete podívat v souhrnném článku.

A konečně nadešel čas pro World of Warcraft. Čekali jste Legacy servery? Pamatujete se na kauzu Nostalrius? Kdy se řešila možnost Vanilla serverů? Nuže... Blizzard nás slyší. A víte co? Bude to trvat ale bude to.


Legacy servery jsou ve vývoji!

 

Věděli jsme, že nový datadisk bude oznámen na BlizzConu. Jestli si vzpomínáte, různě jsme probírali, jaký by mohl být další datadisk od Starých Bohů až po Kul Tiras. Včera vyšel článek o možných hratelných sub rasách a dnes jsme zveřejnili info, že byla zaregistrována ochranná známka Battle for Azeroth. Většina věcí se potvrdila. A Blizzard nás nenechal čekat a rovnou nám ukázal společně s preview videem i cinematic na nový datadisk.

Preview

Cinematic



Co na to říkáte? Kdo z vás předpokládal obsah dalšího datadisku? A co Vanilla servery? Vypadá to, že nás Blizzard slyší.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Esperanta
Esperanta Dragon

Esperanta je autorem 1 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

HonkL 03.11.2017 20:58

Kde jsou ty silné kecy lidí že Legacy servery Blizzard nikdy neudělá ??!! Kde jsou ? Myslím že jsme zvítězili a že si konečně zahrajeme staré wowko

Hromovapest 03.11.2017 21:02

abych řekl pravdu staré wowko mě neláká.Žene mě na wowku ten posun neustale dopředu.Jediné co mě vadí a z čím mě zklamali ženechali umřít Variana.

Lockdaar 04.11.2017 09:01

Lidi spíš říkaly, že legacy servery budou, až už Blizzard nebude wow dále rozvíjet - osobně jsem tak nějak patřil i mezi ně, jelikož mi to dávalo smysl a zvlášť, když Legion byl takhle vydařený, tímhle mě jaksi zaskočili ale tak jo, po tomhle teď už prostě snad nikdo nemůže říct, že Blizzard na fanoušky kašle a nenaslouchá jim.
Zajímá mě hlavně, jak to celé zvládnou a zda si na sebe neušili tímhle bič, jelikož budou dělat v podstatě úplně novou hru a do toho budou pracovat na nynějším wowku, tak snad se práce na legacy serveru nějak nepodepíše na kvalitě a přidávání nového obsahu v následujícím datadisku. To by mě celkem trochu zklamalo a naštvalo, když by třeba kvůli tomu vznikl datadisk s množstvím obsahu jaký měl WoD. Řekl bych, že nový datadisk a obsah by měl být primárně na 1. místě

Zug 03.11.2017 20:51

I take it back. Aliance vs Horda vypadá v tomhle podání zatraceně dobře... ono prakticky všechno na dnešním Blizzconu vypadá dost dost dobře - od WoW po OW cinematicky. What a day to be alive!

Hromovapest 03.11.2017 20:40

Kráso vypadá to hodně dobře. For the Aliance !

Pytler 03.11.2017 20:32

Takže Kul Tiras - Zandalar + Void Elf, Zandalari Troll, Highmountain Tauren vs. Nightborne, Lightforged Draenei a Dark Iron Dwarf?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet