Blizzard zpřístupnil regionální měnu třem dalším státům

  Battle.net    Obchod    Karty   

Mnozí hráči netrpělivě očekávají další oznamování nových karet, které přinese nový set Kobolds & Catacombs, avšak někteří z vás mohou žít v zahraničí, přesněji v Kanadě, Japonsku nebo na Novém Zélandu. V těchto třech zemích si Blizzard připravil menší změny, které hráče rozhodně nepotěší.

 

Právě hráči z těchto tří zemí mají již k dispozici platby ve vlastní měně. Jeden by si řekl, že je super, když Blizzard chce přijímat měnu dané země, avšak hned po menším nadšení může přijít i zklamání. S příchodem lokálních měn přišlo také zdražení. Na zdražení upozornil web hearthpwn, na kterém se redaktorům podařilo dopočítat, že například hráči v Kanadě za předobjednávku karet nového setu zaplatí hráči o 6 kanadských dolarů více než před změnou měny.

 

Změna měn jako takových postihne také ceny karetních balíčků, které mohou hráči nakoupit. Největší ‚problém‘ může nastat u hráčů, kteří kupují karetní balíčky přes Google obchod, kde jsou balíčky dražší než přes oficiální Battle.net store. Pokud jste tedy v zahraničí a změna platebního systému dostihla už i vás, doporučujeme nakupovat buď přes oficiální Battle.net store nebo si v nastavení účtu změnit stát bydliště, stejně jako to dělali jednu dobu hráči World of Warcraft (anglická libra dlouhou dobu měla lepší kurz a měsíční poplatky tak vycházeli mnohem levněji).

 

Myslíte si, že Blizzard jednou povolí oficiální nakupování za české koruny nebo zůstaneme ještě dlouhou dobu odkázání na euro?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet