Blizzard znovu banuje boty

První letošní vlna banování botů souvisí s nárůstem počtu botů zejména ve vyšších patrech ladderu (rank 5 – legend). Jedná se hlavně o Secret Paladiny, kteří mají údajně přes 50 % win rate a dá se tedy s nimi dostat až do legend ranku. Tento bot se projevuje přesně danými intervaly mezi zahranými kartami a také vždy na začátku kola asi 5 vteřin jakoby "přejíždí myší" přes jednu z vašich karet v ruce.

Zeriyah zdroj

V rámci pokračování naší snahy ocenit fair play přístup v Hearthstone jsme udělili permanentní ban účtům, u kterých bylo zjištěno používání programů třetích stran umožňující automatické hraní, což je v rozporu se smluvními podmínkami o používání produktu.

I nadále budeme pokračovat v monitorování a v případě potřeby provedeme další opatření k ochránění herního prostředí. Hearthstone účty, u kterých bude zjištěno podvádění v jakékoliv formě, budou bez varování natrvalo zablokovány.

Pokud máte podezření, že jste ve hře potkali možného bota nebo jinou formu podvodu, prosím obraťte se na náš hack team na emailové adrese hacks@blizzard.com.



Naposledy upravil/a Tetrisek 14.01.2016 v 12:20:51.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

pmvr123 22.01.2017 20:26

Kravina ještě jsme nedostal ban DD A to hraju od Bety

Jerryky 14.01.2016 21:38

A já pořád nic...

Sebastian 14.01.2016 19:46

Tak už ne jen prsatice na twitchi a každej tupec, co umí držet myš, už i boti hitnou se secret paladinem legendu... Moc dobře to hoši z Blizzu vymysleli, hlavně, že nerfli patrony

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet