Blizzard odpovídá na otázky hráčů - shrnutí

 

League od Explorers je za námi a my se pomalu dostáváme do přechodové fáze mezi jednotlivými expansion sety. Během této doby však Blizzard nezahálí a aktivně odpovídá na dotazy hráčů. Níže si můžete přečíst zajímavosti, které nám Blizzard v minulých týdnech odhalil.

 

  • Budoucí rozšíření pro HS nejsou odhalována předem, protože podle Bena Broda jsou lidé zklamaní, když se předem slibované věci do finálního rozšíření nedostanou. To je důvod, proč se všechna rozšíření ohlašují jen těsně před vydáním.
  • Blizzard stále pracuje na možnosti většího počtu deck slotů. Nepracují na nich ale non-stop. (Nenápadně řečeno SoonTM pozn. redakce).
  • Když si kupujete balíček karet, jeho obsah je vygenerován až po jeho otevření, ne při jeho koupi.
  • Při reakci na jednu otázku Ben Brode zmínil, že po dlouhém testování nových karet jsou někdy vývojáři sami zmatení interakcí různých karet. 
  • Nejsou plány na přidání různých druhů jedné karty (z umělecké stránky myšleno). Vývojáři nechtějí zbytečně mást hráče. 
  • Není v plánu upravovat meta-game na týdenní bázi, bylo by to matoucí pro nové hráče.
  • I když to často vypadá, že se Blizzard zaměřuje hlavně na nové hráče, není tomu tak. Důkazem je pravidelné vydávání nových rozšíření a implementací nových “keyword” do hry. 
  • U Druid karet “Choose one” je následný buff nebo transformace součástí vybalancování hry. Pokud by například Ancient of Warr nebyl silencovatelný, bylo by pro některé balíčky skoro nemožné jej zničit. 
  • Vývojáři vnímají výhody “digitální” karetní hry a snaží se tohoto potenciálu plně využít. 
  • Vývojáři nečekali vytvoření Secret Paladina a jeho takovou sílu při vytvoření Mysterious Challengera.
  • U karty “Lock and Load” se čekalo více využití. - ”Dreadsteed” měl původně vytvářet dvě svoje kopie. 
  • V týmu pro vývoj Hearthstone je momentálně 50 lidí.

A jaký je váš názor na tyto informace? 



Naposledy upravil/a Jerryky 30.12.2015 v 10:22:41.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 31.12.2015 06:47

Když si kupujete balíček karet, jeho obsah je vygenerován až po jeho otevření, ne při jeho koupi.
hmm, k tomuhle se Blizz kazdy mesic vyjadruje naprosto opacne (jeden mesic tvrdi, ze je to generovane pri koupeni, druhy mesic zas ze pri otevreni), takze kdo vi, kde je vlastne pravda.Vypada to, ze ani Blizz sam nevi, kdy se obsah balicku generuje.

Sir Finley Mrrgglton 30.12.2015 13:19

tommystankov
Nejsou plány na přidání různých druhů jedné karty (z umělecké stránky myšleno). Vývojáři nechtějí zbytečně mást hráče.
Tento argument sa dá považovať za obstojný, avšak nie za dostačujúci. Teda aspoň nie pre mňa. Považoval som a stále považujem za viac než potrebné zmeniť minimálne obrázok Minionov pri použití Mirror Image Medivhom - pre lepší grafický efekt - keď už som si za to bol ochotný zaplatiť.Gentlemeni by tiež mohli popremýšľať nad zmenou karty Grommasha Hellscreama. Konkrétne jeho zvukovej stopy. Jeho meno je HELLSCREAM ak ste zabudli. Dokonca aj jeho obrázok vypovedá o strašnom a hlasnom reve opísanom v Knihe zrod Hordy ako nôž vyrobený z hlasu schopný zanechať po sebe krvácajúcu ranu. Avšak v tejto hre je jeho pokrik tichší než Annoy-o-tron alebo ten Leeroyov. K meritu veci: Povedať o zvukových efektoch tejto karty, že sú prinajmenšom ubohé je ako povedať o Starých bohoch, že sú strašidelí- ergo - Je to pravda, ale nevystihuje to pravú podstatu veci...Každopádne vďaka za informácie a preklad.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet