Blížíme se polovině odhalených karet

Dnes byly zveřejněny další karty - jedná se o priest kartu, která funguje jako jednokolový Auchenai Soulpriest a dále tu máme další legendárku, kterou není nikdo jiný než samotný nový Deathwing, Dragonlord.

Zároveň se pomalu a jistě blížíme polovině všech karet, které nás čekají v expanzi. Jsme již na 61 kartách, tedy ještě 6 karet a jsme v polovině.

Na všechny dosud odhalené karty se můžete podívat zde!



Naposledy upravil/a Tetrisek 12.04.2016 v 21:39:12.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Cvrcek 12.04.2016 23:29

Celkem mě překvapuje jak moc Blizzard vydává nových kontrolních karet ... možná si až moc věří, že se meta zpomalí, ale vždy tu budou aggro decky proti kterým většina nových karet bude nepoužitelná. Tipuju, že Standard meta bude buď 1. Plná Aggro decků a 90% nových karet bude nehratelných a nebo 2. meta se zpomalí a bude se hrát jen Priest, případně nějaké OTK combo decky.

Sir Finley Mrrgglton 12.04.2016 21:48

TAK MOMENT!Že vraj... Ragnaros smrdel po starých bohoch tak sme z teho spravili dobráka... a čo Deathwing? Oni si fakt robia čo sa im zachce? Sú až takí leniví? Najpr Medivh dostane mirror image Jainu, Sylvanas nereaguje na Alleriu a teraz toto? Skvelá práca... Make Money Money Make! Fuj to!Inakt efekty na oboch dobré... ten priest je obdoba loack and load - ale netrúfam si povedať či lepší alebo horší odvar - musel by som to vidieť v praxi. Typujem ale že lepší, nakoľko neráta RNG. Deathwing je good na vytiahnutie takých ako Ysera, Chrommagus ale nemôžete hrať Alex - aspoň nie bez rizika že stratíte efekt... dobre pôjde aj s Malygosom Chillmawom.. Chcelo by si to ale pred hraním umiestniť nejaký aggro alebo taunt, pretože narozdiel od starého deathwinga vás tento nový nezachráni tak skoro. (ale tie staty :3 )

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet