Beta patch 4944 - informace

Nový patch je za dveřmi a tady najdete shrnutí toho, co tento možná poslední patch před vydáním obsahuje.

Nové úkoly

Můžeme se těšit na několik nových úkolů. Některé byly prakticky známé už dříve, jiné jsou překvapení. Seznam najdete zde, podrobnější rozpis nových úkolů níže.
  • Zlatý Malfurion Stormrage - Vyhrajte 500 Ranked her s Malfurionem (Zlatý portrét hrdiny)
  • Zlatý Rexxar - Vyhrajte 500 Ranked her s Rexxarem (Zlatý portrét hrdiny)
  • Zlatá Jaina Proudmoore - Vyhrajte 500 Ranked her s Jainou (Zlatý portrét hrdiny)
  • Zlatý Uther Lightbringer - Vyhrajte 500 Ranked her s Utherem (Zlatý portrét hrdiny)
  • Zlatý Anduin Wrynn - Vyhrajte 500 Ranked her s Anduinem (Zlatý portrét hrdiny)
  • Zlatá Valeera Sanguinar - Vyhrajte 500 Ranked her s Valeerou (Zlatý portrét hrdiny)
  • Zlatý Thrall - Vyhrajte 500 Ranked her s Thrallem (Zlatý portrét hrdiny)
  • Zlatý Gul'dan - Vyhrajte 500 Ranked her s Gul’danem (Zlatý portrét hrdiny)
  • Zlatý Garrosh Hellscream - Vyhrajte 500 Ranked her s Garroshem (Zlatý portrét hrdiny)
  • Mount Up! - Speciální odměna za tři vítězství! Přihlašte se do World of Warcraft a získejte ji! (Hearthsteed)
  • You are Legend - Vítejte mezi elitou Hearthstone! Pochlubte se s legendárním vzhledem rubů karet! (Nový rub karet)
  • Fireside Friends - Hearthstone je přátelštější! Užijte si s přítelem nové ruby karet! - (Nový rub karet)
  • Reaper of Packs - Vaše Diablo III Reaper of Souls přichází s jedním balíkem! - (1 balík karet)
  • Reaper of Packs - Vaše sběratelská edice Diablo III Reaper of Souls přichází se dvěma balíky! (2 balíky karet)

Zlatí hrdinové

Patch 4944 bude obsahovat už dříve avizované zlaté hrdiny. Pro jejich získání budete potřebovat vyhrát 500 zápasů s každým povoláním. Výhry se budou započítávat až od nahrání patche, všechny předchozí výhry nebudou mít na tyto úkoly vliv. Pokud vás zajímá, jak zlatí hrdinové vypadají, můžete si je prohlédnout v galerii.

Hearthsteed

Mýtický Hearthsteed je skutečný! Model speciálního mounta se v datech World of Warcraft objevil už v patchi 5.3, ale doteď nebylo jisté, jakým způsobem půjde získat. Pokud si děláte na mounta zálusk, budou vám stačit pouhopouhé 3 výhry v Hearthstone a následné přihlášení do World of Warcraft.
/pic//clanky/pegasus

Nové ruby karet

O nových zadních stranách karet už víme také delší dobu, ale nyní se objevily nové informace. Níže se můžete podívat na způsoby, jak je získat, ale mějte na paměti, že nové ruby půjde získat až po vydání, během bety nebude způsob, jak je získat.
http://hearthstone.cz//pic/uploaded/1 http://hearthstone.cz//pic/uploaded/5 http://hearthstone.cz//pic/uploaded/4 http://hearthstone.cz//pic/uploaded/3_1 http://hearthstone.cz//pic/uploaded/2
1. Pandaria – účast v první sezóně 2. a 3. Black Temple a Charm – účast v jakékoliv sezóně 4. Launch – splnění úkolu Fireside Friends 5. Legend – splnění úkolu You are Legend

Odměny za předobjednání Diablo III: Reaper of Souls

Pokud si předobjednáte první datadisk pro Diablo III (nebo jste tak již učinili), dostanete jako bonus balíčky karet do Hearthstone. Nečekejte však žádné závratné počty, za předobjednávku klasické edice dostanete jeden balíček navíc, ke sběratelské edici dostanete jako bonus balíčky dva.

Sezóny

V datech se také objevily informace o proběhlých a nadcházejících sezónách. Momentálně probíhá čtvrtá beta sezóna, která bude tou poslední. Následující dubnová sezóna bude první „opravdovou“ sezónou. Z informací také vyplívá, že každá sezóna bude trvat jeden měsíc.

Aréna

Blizzard vyslyšel stížnosti hráčů a za 10, 11 a 12 už nyní nebudete moci dostat obyčejné common karty, jako se to mohlo stát doposud.

Gameplay

Pokud budete během hry odpojeni ze hry, už to nebude znamenat automatickou prohru. Nově budete mít 60 sekund na to připojit se zpět a pokračovat ve hře. Expert AI bylo posláno do výcvikového tábora a v následujícím patchi by jeho poražení měla být o něco větší výzva. Pokud máte složený deck, který obsahuje jen a pouze zlaté karty, tak nyní v případě, že dostanete The Coin, dostanete zlatou verzi této karty. Po nahrání nového patche už nebude možné aktivovat vlastní Secrety během vlastního kola. Tato změna ovlivňuje především efekt karty Redemption, ostatních Secret karet se dotkne jen v krajních případech.

Změny karet

Nový patch pak také přinese změny několika karet. Karty Nat Pagle a Tinkmaster Overspark utrpí dlouhoočekávaný nerf. Vedle toho Ancient of War, Betrayal a Mortal Strike dostanou pouze upravený text, aby jejich efekty byly lépe pochopitelné. Nat Pagle – na začátku kola má 50% šanci na líznutí karty (dříve: na konci kola) Tinkmaster Overspark – 3/3 minion, přemění náhodného jiného miniona na 1/1 Squirell, nebo 5/5 Devilsaur (dříve: 2/2, přemění vybraného miniona)

Opravy bugů

Opravy se mimo jiné dočkají také desítky bugů, nyní už bude abilita Water Elementala Freeze správně účinkovat i přes štít Warriora, Defender of Argus nebude při vyložení přehazovat miniony na desce a při minimalizaci okna by nemělo docházet k následným problémům se změnou barev hry. V současné chvíli už je nový patch ke stažení na amerických serverech, v našich končinách si musíme ještě počkat. Nahraný do hry bude během zítřejší údržby (03:00-11:00).

Naposledy upravil/a Bellatrix 11.03.2014 v 21:52:43.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

RezZ3t 12.03.2014 20:16

Takže opravdová sezona jeste nezacala ? takže ten misto of pandaria rub karty se jeste ani nedá ziskat že ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet