1st Legend Rank

http://imageshack.eu/medium/MDC
Pár dní po velkém patchi, který nám mimo jiné přinesl řadu změn v ranked módu (více informací o tomto patchi naleznete zde), se tisíce hráčů pustily do pokoření "Legend" ranku, který by jim v probíhající sezóně zajistil nehynoucí slávu, zvýšené ego, mnoho fanynek a závistivců. Tuto metu pokořila dvojice hráčů a ti se rovnou můžou pyšnit i titulem "nejlepšího hráče" ve svém regionu. Jde o hráče zRusheR (NA region) a Ostkaka (EU region). Lepší než tito dva hráči zatím není nikdo a jelikož světlo světa spatřily i jejich decky, v článku se na ně podíváme. A otázka pro vás - jak jste na tom s rankem vy?
>>>>Přejít na článek<<<


Naposledy upravil/a Bellatrix 18.12.2013 v 14:45:54.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

OpiciPomsta 19.12.2013 12:44

Přestože tohle už není komentář k článku, musím si rýpnout. Chtěl jsem přispět do fóra, ale neskutečně mě otravuje nutnost se registrovat tady a pak ještě podruhé na fórum a to mě odradilo. Např. Diablofans.cz tohle mají ošteřené.

OpiciPomsta 19.12.2013 12:32

Už pár dní stará osvětlujcí zpráva od obou aktérů aféry Legend rank. Aneb skutečnost, že šlo o podvod.http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1srg4n/major_flaw_in_the_ladder_system_how_we_tested_to/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet