Začal výběr hráčů pro Global Games 2018

  Global    Games    2018   

Pamatujete si ještě na obrovský úspěch českých zástupců v loňském ročníku Hearthstone Global Games? Hlasování pro rok 2018 bylo zahájeno a vy tak můžete zvolit tři hráče, o kterých si myslíte, že by měli reprezentovat Českou republiku v tomto prestižním Hearthstone turnaji.

Pomozte i vy a zvolte naše zástupce!

Do turnaje se dostalo letos 48 států, které budou celkově ve třech kolech bojovat o nejlepší umístění a možnou cestu na BlizzCon, který se letos bude konat začátkem listopadu. Každý, kdo vlastní účet na Battle.net, může pomoci svým favoritům tím, že se přihlásí a pošle jim hlas.

 

Česká republika má, stejně jako ostatní státy, ve výběru osm hráčů. Třem z nich můžete dát svůj hlas, který může rozhodnout o tom, zda se zařadí do užšího výběru, která bude reprezentovat náš malý stát v obrovské konkurenci. K hlasování pro české zástupce je potřeba, abyste měli místo pobytu v Battle.net účtu v České republice.

 

Hlasovat můžete na oficiálních webových stránkách Hearthstone. Hlasováním pro tři své favority získáte také odměnu v podobě jednoho balíčku karet z expanze The Witchwood.

Ptáte se, kdo nás bude reprezentovat?

Z osmi hráčů můžete vybrat pouze tři, kteří budou moci reprezentovat Českou republiku. Jedno se ovšem ví již nyní. Českou ‚repre‘ povede zkušený Jarla. Do výběru osmi hráčů se dostal také hráč našeho týmu nEophyte, Siki.

Pokud si nevíte rady a nevíte přesně, pro koho hlasovat, mohlo by vám pomoci například video od Petra Žaluda, který se bude tento rok věnovat hlavně komentování turnaje. Petr je loňským vítězem turnaje a není tak divu, že se zhostí letošního komentování. Jsem si jistý, že to bude stát za to!

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet