Tavern Hero Qualifier již v sobotu!

Jistě víte, že letošní sezóna je rozdělena do čtyř velkých částí, přes které se hráči mohou dostat na World Championship. Vše je rozděleno do třech Preliminaries turnajů, kam se hráči dostávají pomocí získaných HWC bodů. Tyto body můžete získat téměř ze všech online turnajů. Poslední šancí bude Last Call, ale to už je pro skutečně odvážné. Na EU regionu už proběhly Winter a Spring Preliminaries, ze kterých postoupil Naiman a Thijs. Tentokrát se nám blíží Summer Preliminaries!

Podle momentální tabulky EU standings známe hned několik jmen z cz/sk komunity, která mají téměř jisté místo na Summer Preliminaries. Český hráč s nejlepším postavením v tabulce je Václav "Findan" Prosser z týmu Inside Games, který má 11 bodů a drží se na skvělém 64. místě!  Podle slov Scruffyho z týmu Fraternitas se jedná o aktuálně jednoho z nejlepších hráčů na scéně! Dalším žhavým kandidátem je Matyáš "Matty" Kalužný z týmu Necroraisers. Hráč, kterému se poslední dobou dost daří, protože se drží na 69. místě s 11 body a nedávno se kvalifikoval do PLAYzone Ligy. A třetím kandidátem je samozřejmě Mikuláš "Pokrovac" Dio z týmu eSuba, který má taktéž 11 bodů, ale usadil se na 71. místě.

Co s těmi, kteří nemají dostatečný počet bodů, aby se kvalifikovali rovnou na Summer Preliminaries?

Pro takové je tu právě Tavern Hero Qualifier, což je turnaj, ze kterého jeden nejlepší postoupí mezi zbytek nejlepších z ostatních zemí a společně se poperou o místa v samotných Preliminaries! 

Vysvětlení: V sobotu od 10:00 se v Alza Game Center koná velký turnaj, který je naprosto zdarma. Spousta hráčů se zde utká o jedno místo v samotném playoff. Do playoff získavají slot všechna místa, kde se koná tento turnaj. A následně z playoff postoupí 32 nejlepších hráčů přímo na Summer Preliminaries, kde se budou moct utkat o místo na World Championship.

Formát: BO5 Conquest s jedním banem. Hráči si musí připravit čtyři decklisty (čtyři různé hrdiny), se kterými odehrají celý turnaj. Žádné další decky nesmíte mít ve hře aktivní. Hraje se Swiss podle počtu účastníků a potom cut do TOP8 Single Elimination.

Kdy a kde: V sobotu od 10:00 v přažské Alza Game Center. Není žádné vstupné, takže se může zúčastnit skutečně každý, ale vemte si vlastní příslušenství, na kterém budete hrát.

Turnaje se samozřejmě může zúčastnit úplně každý, ale pokud nemáte chuť na žádné turnaje, tak se klidně můžete přijít jenom podívat. Nebo, jestli jste vášnivými lovci pokémonů, tak vám můžeme prozradit, že se na místě chystá zapnutí několika lurů!



Naposledy upravil/a Tetrisek 20.07.2016 v 15:27:28.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet