Březnový Fireside Gathering: Build a Brawl!

  fireside    gathering    fireside gathering   

Nemáte plány na víkend a říkáte si, že by nebylo špatné se socializovat? Proč se třeba nesejít s fanoušky Hearthstonu! Jaký typ hry na vás čeká tentokrát?

Co je to vlastně Fireside Gathering?

Fireside Gatheringy jsou akce, které se konají na veřejně přístupných místech. Scházejí se zde hráči, kteří hrají předpřipravený mód hry, jenž se každý měsíc liší. Jako odměnu získají unikátní Card Back a někdy i nové přátele.

Zde naleznete místa pro Českou a Slovenskou republiku.

77zx384dus_7dd6ad8b4c8bbbdb56e66b43420e5197658e14f6_1521755963_0614.jpg

Build a Brawl!

Drazí hospodští, putykáři a jiní kuchtíci! Kazakus si pro vás na tento měsíc připravil pořádně vypečený Brawl. Připravte si kotlíky a ty nejlepší ingredience – je čas vytáhnout to nejlepší ze starých Tavern Brawlů a vytvořit perfektní Fireside Brawl!

Základní informace

Nečekejte žádná pevně daná pravidla, na rozdíl od předchozích Fireside Brawlů. Organizátoři budou mít možnost zkombinovat dva různé Tavern Brawly a vytvořit něco zcela unikátního.

 

Během nastavení hry je nejdříve na výběr první sada 4 Brawlů, ze které bude vybrán jeden. Následně se objeví jiná sada 4 Brawlů, ze kterých se vybere druhý. Celkem je tedy k dispozici 16 různých variací!

 

Po vybrání Classy bude hráčům vždy přidělen náhodný Deck.

 

Zúčastnili jste se někdy nějakého Fireside Gatheringu? Pokud ano a bylo to tento měsíc, jakou kombinaci si pro vás organizátor připravil?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet