Silhan opouští eSubu!

Martin "Silhan" Plachý je jedním z průkopníků hry Hearthstone na domácí půdě. Jeho prvním působištěm byla organizace Inside Games, kde skončil z toho důvodu, že byl jediným hráčem v týmu. Poté se přesunul do úplně první Hearthstone sekce eSuby, kde byl pod dohledem Czechclouda. V tomto týmu působil přes dva roky, protože zde zapustil kořeny už v lednu roku 2014! Zároveň je to nejznámější slovenský hráč warriora, pomocí kterého vyhrál hned několik turnajů!

Silhan má na svém účtě hned několik vítězství. Největším zážitkem pro něj musel být Dreamhack ve Švédsku nebo Rumunsku a samozřejmě SeatStory Cup. Je jediným držitelem vítězství ANHL, což byla první liga na cz/sk scéně. Silhan byl posledním původním členem Hearthstone sekce eSuby, který pamatuje například hráče Sikiho, což byl hráč, který patřil mezi první streamery této hry. Tým opouští po vzájemné domluvě s vedením, protože poslední dobou nemá čas na trénování, a tudíž nemá stabilní výkony.


Vítězství ANHL

Silhanovo vyjádření

"Ahojte, ako ste si asi všetci všimli, nie som v poslednej dobe tak aktívny v HSku, ako by sa patrilo a je to hlavne z dôvodu toho, že HSko ma už nebaví tak ako dakedy. Príde mi, že v začiatkoch som to prehnal a hrou som sa doslova opil v priebehu dvoch rokov a už to nedokážem hrať ako dakedy 8 - 12 hodín denne. A toto viedlo k tomu, že som sa rozhodol od HSka upustit a prenechať to tým aktívnejším a odísť z eSuba HS sekcie. eSube ďakujem za spoluprácu a super spomienky, ktoré vznikli hlavne vďaka nej a aj nejaké tie úspechy boli. Od hier a eSportu neupustím, v tomto chcem určite zostať a dúfam, že si nájdem zase takú hru, ktorá ma bude baviť aspoň tak ako HSko v začiatkoch."

Faeliho vyjádření

"Silhan byl v týmu z aktuální sestavy nejdéle a hodně přispěl k zviditelnění eSuby hlavně v začátcích HS sekce svými úspěchy a streamem. Tým jde ale stále dopředu a kdo aktuálně nemá čas/chuť dávat do hry maximum, nemůže být součástí. Já děkuji Silhanovi za reprezentaci i za to, že se postavil situaci čelem a sám učinil tohle rozhodnutí. Přeju hodně štěstí v životě i v gamingu a určitě se budeme vídat dál."


Silhan zvítězil nad ixxiim na NextGenExpo 2014

Aktuální sestava eSuby

Oldřich "Faeli" Mahdal
Mikuláš "Pokrovac" Dio
Pavel "Sychry" Sychrovský
Nikolas "Swissking" Kožlej
Štěpán "Ecoo" Mach

My Silhanovi přejeme hodně štěstí v životě i gamingu. Zároveň však vzniká otázka, kdo nahradí tohoto hráče v silné sestavě eSuby? Sáhne vedení po nějakém neznámém hráči a dá mu šanci se ukázat nebo si jen vezme hráče z jiného týmu, jak je na domácí scéně zvykem?

 



Naposledy upravil/a Tetrisek 28.07.2016 v 11:29:10.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet