Naše komunita je na Discordu!

  Discord    Komunita   

 

Discord je stránka nebo aplikace, kterou používá téměř celý svět, neboť zde můžete využívat spoustu věcí, které Vám mohou ulehčit "život na internetu". Dnešním dnem se může na tuto stránku přesunout i naše komunita. 

 

Určitě se ptáte, co tam vlastně budete dělat. Dám Vám příklad, který Vás určitě přesvědčí k užívání této stránky. Už jste několikrát na oficiální skupině naší komunity viděli příspěvky, které pak někdo smazal, neboť se tam nehodily. Na Discordu je hned několik skupin, kam můžete posílat různé věci a nikdo Vás za to hned neukřižuje! Zároveň se tam budou ukazovat decklisty různých hráčů nebo sdílet streamy, které by Vás mohly bavit.

 

Jedním ze zakladatelů je i Petr "Czechcloud" Žalud. Ten vzkazuje pár vět, které by Vás taktéž mohly přesvědčit k užívání této stránky!

 

"Dnes jsme se rozhodli založit hlavní Discord pro CZ/SK hráče HearthStone. Důvodů je několik, výrazně lepší komunikace mezi stále širší komunitou a jednotné místo, kde se dá jednoduše diskutovat o hře mimo Facebook. Jedním z nejčastejších topiců ve skupině bylo hledání kamarádů nebo plnění friendly questů. S Discordem je tohle daleko lepší a jednodušší."

 

Stačí se podívat na tuto adresu, zaregistrovat se a už můžete psát vše, co máte na srdci!


https://discord.gg/Yzna4eQ


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet