Rise of Shadows - Odhalení karet #2

  Rise of Shadows    Hearthstone   

Minulý týden nebyl moc štědrý, co se týče odhalování nových karet, a tak se dnes podíváme pouze na 4 karty.

Rafaam's Scheme

Začneme spellem za 3 many pro Warlocky, který se vylepšuje každé kolo a v základu má efekt: Vyvolej 1 1/1 Impa. Bohužel mě nenapadá žádné využití pro tuto kartu, už jen kvůli tomu, že Warlock nemá žádný způsob, jak vylepšit miniony na herní ploše.

Improve Morale

Další dnešní kartou je spell za 1 manu pro Warriory, který má efekt: Dej 1 poškození minionovi, pokud přežije, přidej do tvé ruky 1/1 Lackey. Toto až nápadně připomíná slabší verzi karty Blood To Ichor.

Lazul's Scheme

Předposlední kartou je epický spell pro Priesty, který se vylepšuje každé kolo, stojí 0 many a má efekt: Sniž poškození nepřátelského miniona na 1 kolo o 1. Toto může skvěle fungovat s novým spellem Forbidden Words.

Omega Devastator

Poslední kartou je 4/5 minion za 4 many, který je určený pro Warriory a má Battlecry: Pokud máš 10 mana krystalů, dej 10 poškození minionovi. Tato karta nám možná může vrátit do hry Control Warriora.

 

Co si myslíte o kartách z minulého týdne? Která byla nejlepší?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Vencino 25.03.2019 08:52

já ty virtuální kartičky ehm sbírám. no fakt! kromě toho, že to hraju. takže každej hezkej obrázek vítanej ... každej uchylnej proklínám, ale pak si na něj zvyknu B)

Kamahl 25.03.2019 07:29

Warlock má vylepšení minionů: Grim Rally, ale Rafaam's Scheme je i tak dost špatné.

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet