První kvalifikace PLAYzone Ligy II

Ve čtvrtek a pátek probíhala dlouhá kvalifikace do prestižní PLAYzone Ligy II. Této kvalifikace se zúčastnilo přes 100 lidí, ale postoupit mohli pouze tři!

Hrálo se dva dny, neboť byl formát Double elimination, což je poměrně časově náročná varianta turnajů. První dva finalisté ve winners bracketu měli jistý postup do Ligy. Pak si samotný výherce losers bracketu taktéž zajistil své místo, ale to byl právě ten důvod, proč se tato kvalifikace hrála dva dny. V losers bracketu mají hráči nevýhodu, že k úspěchu potřebují mnohem více vyhraných zápasů oproti winners bracketu.

K momentální dvojici hráčů (Faeli a Meyger) se připojí nová trojice!

Na prvním místě se umístil Thinny z týmu Cyber Gaming! Jde o hráče, který se na scéně pohybuje už nějakou dobu a předvádí stabilní výkony. Na druhém místě se umístil méně známý NaturelordTeam Universe. A na třetím místě se umístil Matty, který zastával barvy Dark Tigers.

My jsme opět vyzpovídali tuto trojici postupujících a získali od nich decklisty!

Thinny:

„Ve čtvrtek jsem si cestou z brigády všiml Faeliho streamu, kde castil kvaldu na Playzone Ligu, tak jsem si řekl proč ne a na last minute jsem se regnul. Decky jsem neměl připravené žádné a sotva jsem došel domů, tak jsem musel hrát, tak jsem vzal decky, které jsem měl z ladderu. Nečekal jsem, že tam potkám taková jména jako Synthetic ve 3. kole a JáraVyskočil ve 4., ale v podstatě už od prvního kola jsem bojoval proti hráčům z legendy, a těžce jsem si každé kolo vydřel. Rozhodující kolo ve winners bracketu proti Hawaiovi bylo ze začátku dost jednostranné, když mi zrektil Zoočko Godlike Rogunou a mirror shamana vykřivkoval, zatímco já začínal s oběma Doomhammerama a Thing from Below, ale potom se karta obrátila a já ho přejel v mirroru Zooček (Sacrifial Pact hype) a v další hře, když jsem za warra neměl vůbec jak clearovat. Topdecknul jsem si Pyromancera, otočil board a vyhrál. Poslední hru shamana proti Zoočku si zase vybral on smůlu na draws a já křivkoval, takže když zahrál ve 2. kole chapadla, věděl jsem, že to je doma. Uvidíme, jaké bude finále ligy, ale těším se, až si zase zahraju proti Faelimu.“


Naturelord:

„Turnaj sa odohrával v conqueste BO5, čo mi dosť vyhovuje, aj keď radšej to mám ešte s banom. Celý turnaj som sa snažil hrať čo najlepšie, pickovať najmenej do mirrorov a pickovať tie najviac favored matchupy, čo sa mi aj darilo, keďže som sa cítil po pick fázach veľmi komfortne a favorizovane. Predpokladal som, že niektoré série nebudú len o aggru, a preto som hral parkrát aj Murloc Paladina, ktorý sa mi osvedčil proti rogune a priestovi. Myslím, že až na semifinále som si turnajom prešiel bez väčších problémov, no práve proti Findanovi v semifinále veľmi záležalo na mirror hunterovi, ktorý sa mi vďaka mojej geniálnej krivke podaril vyhrať. Zaujímavé je, že úplne každú sériu som vyhral 3:1. Kvalifikáciu na Playzone ligu beriem ako šancu sa ukázať a budem mať len tie najvyššie ciele.“


Matty:

"Ze začátku jsem procházel turnajem celkem hladce, než jsem narazil v top8 na Findana, který mě porazil 3-2, a tím jsem spadl do LB a musel jsem další den 4x vyhrát. Nakonec stačilo 3x, protože Hawai neměl čas. Většinou jsem mezi koly měnil decky, abych nebyl tak čitelný pro soupeře. Tyhle decky jsem použil v zápase o postup proti Majerovi52."

 

Poslední kvalifikační turnaj se odehraje již tento čtvrtek! Nezapomeňte se přihlásit, pokud chcete bojovat o místo v PLAYzone Lize 2! Pokud vás zajímá, jak se hráčům dařilo v průběhu celé kvalifikace, tak se můžete podívat na bracket.



Naposledy upravil/a Tetrisek 28.06.2016 v 22:05:44.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Darklifer 29.06.2016 14:02

Popravdě ani světové špičky jako Kolento, StanCifka nebo Firebat nelezou na turnaje s něčím úplně vlastním obvykle. Málokdy se stane, že ví a věří svému novému decku natolik, aby s ním šli do turnaje.

Frajda#2225 29.06.2016 06:55

Matty17
Najdi jedinej můj deck na netu a pošli mi ho prosim
Nechci tu hejtovat,ale ze bahradis jednu kartu Jonesem a jednu Emperorem,osobne nepovazuju ta novy deck.Ale zadny hejt.Gratuluju vam k vitezstvi,miselo to byt umorne dlouhe...gratz

Matty17 29.06.2016 00:13

Frajda#2225
Smutny pohled na ty decky. Ani jeden vlastni deck...
Najdi jedinej můj deck na netu a pošli mi ho prosim

Aspi 28.06.2016 23:14

Frajda#2225
Smutny pohled na ty decky. Ani jeden vlastni deck...
Thinny má zrovna v každém decku nějakou svou alternativu. A ohledně Blizzconu -> Matty je v top 100 nejlepších hráčů v EU regionu.

Frajda#2225 28.06.2016 21:46

S timhle na Blizzcon chlapci neprolezou )

Frajda#2225 28.06.2016 21:44

Smutny pohled na ty decky. Ani jeden vlastni deck...

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet