Návrat karet z Wild do Standard, nové portréty a další

  Hearthstone    Blizzard   

Kromě již zmíněného návratu některých karet do hry, si vývojáři připravili další novinky.

Co pro hráče Blizzard chystá?

  • 23 karet z Wildu se s velkou slávou vrací zpět do Standard formátu.
  • Háček je však v tom, že tyto karty se ohřejí na Standardu jen chvíli, neboť jejich návrat je časově omezen.
  • Jakmile bude event s návratem karet spuštěn, bude všech 23 karet automaticky zařazeno do kolekce každého hráče. Nepůjdou tedy vytvořit (vycraftit), ale ani rozložit (dissnout). Každý hráč si je tedy užije.
  • Stejně jako budou karty automaticky zařazeny do kolekce, tak po ukončení eventu budou automaticky odebrány.
  • Blizzard se rozhodl odměnit hráče, kteří s Hrdiny vyhráli více jak 1000 her, novými, alternativními portréty Hrdinů.
  • Můžeme očekávat více větších eventů v budoucnu.
  • Některé denní úkoly (Questy) bude možno snadněji splnit a zároveň přibydou nové úkoly.

Další informace ohledně eventu, společně se seznamem Wild karet, budou dostupné 4. října. Co však víme již nyní?

  • Chystá se více Tavern Brawlů ve stylu Dungeon runu.
  • Aréna s Hrdiny využívající karty dvou povolání se vrátí.
  • Připravují se další odměny za Legendární Questy.
Blizz_Kauza zdroj

Rychlé vyjasnění! Karty, které se vrátí do Standard formátu, zde budou po omezenou dobu. Tyto karty v rámci eventu dostane zdarma každý hráč, to znamená, že tyto karty budou v kolekci úplně nové, v jejich aktuální verzi. Dokonce i když tyto karty vlastníte, tak dostanete jejich kopie. Jakmile event skončí, tak tyto kopie budou z kolekce opět odstraněny.

 

Blizzard zdroj

I když v současnosti neustále nabíráme nové a nové patolízaly, experimentujeme s dalšími vynálezy a prozkoumáváme zaprášené hrobky, abychom vám mohli do Hearthstonu naservírovat nové expanze a Adventury, tak také samozřejmě pracujeme i na věcech, které jsou sice méně velkolepé než expanze nebo Adventury, ovšem stejně zábavné. V této zprávě se podíváme na menší, avšak vzrušující přídavky, eventy a změny, které nás v budoucnu v Hearthstone čekají.

Více eventů

Po neskutečně pozitivním ohlasu na Fire - Fest E.V.I.L. event, nyní hledáme možnosti, jak do hry implementovat podobné nebo ještě větší eventy s odměnami, tématické Tavern Brawly či další, ať už dočasné nebo permanentní, změny, které by hráčům přinesly více zábavy. 

Začneme s tím, že v průběhu pár týdnu spustíme event, který bude obsahovat Tavern Brawly ve stylu Dungeon runu, Arénu s Hrdiny využívající karet dvou povolání, odměny za Legendární Questy a také změnu, která zcela otřese metou. O tom však později.

Plánujeme, že 4. října o tomto eventu prozdradíme více, ale do té doby....neztrácejte hlavu.

Metatřesení ve Standard formátu

Nyní, když se meta ve Standard formátu po vydání expanze Saviors of Uldum ustálila, myslíme si, že je nejlepší čas do toho hodit vidle. Nebo dvoje vidle. Nebo dokonce 23 vidlí. Chystáme se totiž po omezenou dobu vrátit 23 karet z Wildu, které v průběhu historie Hearthstonu měnily tvář hry a zcela otřásaly metou. Jedná se například o Ragnaros the Firelord nebo N'Zoth, the Corruptor. Abychom se ujistili, že každý hráč se naplno zúčastní tohoto "metatřesení", přidáme všem do kolekce kopie všech navrácených karet. Tyto karty tedy nepůjdou vytvořit, ale ani rozložit.

Brzy, tedy 4. října prozradíme více detailů, včetně seznamu všech 23 navrátivších se karet...zůstaňte naladěni.

dxeyl7o3i1_51d3e58e4b3f1971f247faad4565a9e36bde3136_1569583429_8745.jpg

Nové portréty Hrdinů po 1000 výhrách

Dále bychom také chtěli oslavovat a odměňovat osobní úspěchy hráčů a dosažení různých milníků. V následujícím větším updatu implementujeme nové a skutečně senzační portréty Hrdinů. Tyto portréty získáte, jakmile dosáhnete 1000 výher za určité povolání. Výhry před spuštěním updatu se samozřejmě budou počítat. Mrkněte na první ukázky.

hb9xs9rder_950947da080bcef94b56203b7cd2421cc7523e07_1569583419_7057.jpg

Další zlepšováky

Vyhledávání alternativních názvů

Chceme hráčům ulehčit vyhledávání určitých karet se složitým názvoslovím, aby se při vytváření balíku příliš nezdržovali. Přidáme do vyhledávače názvy založené na tom, jak je slyšíte, a ne jak se píšou. Dokonalý příklad je u karty SN1P-SN4P. V případě, že napíšete do vyhledávače "snip" nebo "snap", automaticky se vám zobrazí karta robokraba. Postupem času budeme alternativní názvy samozřejmě rozšiřovat.

  • Je třeba připomenout, že vyhledávač bude takto nově fungovat i v jiných jazycích. Například ve španělštině je SN1P-SN4P přeložen jako CL1C-CL4C. Jakmile Hombre zadá do vyhledávače clic, vyskočí mu též robokrab.

Změny v Questech

Ačkoliv se změn v Questech nedočkáte v následujícím updatu, již nyní máme plán, jak systém Questů změnit.

  • U některých méně populárních Questů se chystáme snížit nároky na jejich splnění, aby je hráč mohl splnit rychleji a snadněji. Dále také přidáme do oběhu někajé nové Questy.
  • Chystáme se rozdělit Questy do dvou skupin a to na Lehké (50g) a Mírně obtížné (60g). Pokud si zažádáte o nový Quest u skupiny Mírně obtížných, dostanete automaticky Quest ze skupiny Lehkých. Každý tedy dostane možnost uhrát alespoň jeden Lehký Quest denně. Milujeme Murlocky a Piráty stejně jako všichni ostatní, ovšem hráč by měl mít možnost rozhodnout, jestli tyto Questy chce plnit.

Jsme moc rádi, že jsme vám mohli představit tyto nové věci, změny a eventy, které se chystíme implementovat do hry velmi brzo. Dejte nám vědět na sociálních médiích nebo na fórech, co si o tom myslíte. Do té doby, nashle v Taverně.

 

Co si myslíte vy? Těšíte se na "metatřesení" a nové portéty? 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Vencino 29.09.2019 07:59

alternativní hrdiny za 1000 výher je super, nedávno sem dozlatil shamana a teď budu mít motivaci hrát všechny classy na ranku

tak já myslel, že karty se posílaj do wildu proto, že určitym způsobem kazí metu a teď zase zpátky?? nějak mi uniká smysl..

za guesty bych přidal trošku goldů.. no kdo by nechtěl víc; víc by mě ale potěšily nějaký "longrun" guesty, byl by to super motivátor hrát

Kamahl 30.09.2019 11:23

Tohle jsou karty kolem, kterých lze stavět balíky, kdy stasší hráči budou mít pocit, že vědí jak (breaknout metu), noví si zase vyzkouší karty, co nemají v kolekci .. obecně bude pestřejší meta (snad), což nikdy neškodí ..

Sebastian 27.09.2019 23:31

Na nový skiny se určitě těším, škoda, že 1000 výher pro mě jaksi už dávno není challenge.
Wild karty na standard? Mno řekl bych, že zájem o HS a o standard zvláště hodně upadl a tak se hoši snaží to oživit. Za mě teď jednoznačně vede wild, na standardu plním daily s hrdiny, který na wildu nehraju, jinak pro mě současná meta prakticky poprvý od doby, co HS hraju = odpad.

MalidaCZ 28.09.2019 17:46

To bys měl být právě rád, pokud 1000 výher pro tebe není výzva, podle mě to bude tisíc výher v rankedu, stejně jak je na 500 zlaté orámování u hrdiny a i když do Legendy to mám vždy tak 30 výher měsíčně a hraju s přestávkami od bety, tak na 1000 mám asi 2 hrdiny... 🤦‍♂️
Každopádně souhlas, že zájem opada, ale poslední rozšíření aspoň za mě nejlepší od nzotha s cthunem 😉

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet