MČR již tento týden!

Již tento pátek započne velký souboj nejlepších šestnácti hráčů naší republiky! Konečně jsme se dočkali poměrně dost nabitého programu, jelikož se na MČR ukáže největší počet hráčů, který tam kdy byl (co se týče Hearthstone kategorie). První skupinová fáze začne už v pátek v 9:30 a bude probíhat do 14:00. Následně začne druhá fáze, která skončí až v 18:30, protože v tu dobu už by mělo započít samotné semifinále! Na finále se můžeme těšit v sobotu od 14:00.

Hráči byli rozlosování do čtyř skupin po čtyřech hráčích, což nám vytvořilo poměrně nadupané skupiny, ve kterých je hned několik favoritů!

V každé skupině je vždy minimálně jeden hráč, který je jasným favoritem nebo je více známý širokému publiku. My zde nebudeme říkat, kdo by mohl být favorit, protože tuto možnost necháme na vás v komentářích. 

Jde o Mistrovství České republiky, což znamená, že se také musí hrát o pořádné peníze, což se povedlo! První místo si odnese krásných 20 000 Kč! Druhé místo pojede domů s 8 000 a třetí se čtvrtým místem odjedou s 3 500 Kč! Tohle je poměrně velká motivace zúčastnit se v další sezóně turnajů, kde se bude hrát o MČR body!

Další velkou zajímavostí je tým komentátorů! Všichni jsme čekali nějaké klasické dvojice, které momentálně vídáme téměř na všech komentovaných akcích, ale lidé z PLAYzonu si pro nás přichystali ještě další perličku! Mezi tým komentátorů se připojil i samotný Stanislav Cifka! Celosvětově známý hráč odkomentuje pravděpodobně špičku naší domácí scény, tak doufáme, že neuvidíme nějaké "plejády" typu: Implose do Divine Shieldu atd... (Narážíme samozřejmě na předchozí ročník).

V pátek se Hearthstone na hlavní stage nedostane, proto budeme moct zápasy sledovat na streamu Czechclouda, ale v sobotu už si přepneme na hlavní kanál!

Pokud vás však nebaví sedět doma u streamu, tak se můžete přijít podívat i naživo! Lístky můžete zakoupit zde: https://www.mcrlistky.cz/

 



Naposledy upravil/a Tetrisek 31.10.2016 v 13:34:50.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet