To nejlepší z custom karet 4: Paladin

  Paladin    Custom   

Říkali jste si někdy jaké to je, když se dostanete do Legendy? A byli jste tam? Že ne? Paladin by vám s jeho 5 Custom kartami mohl vypomoct. O jaké inovativní karty, které bychom rádi ve hře viděli, se jedná?

Divine Whelp

Jednoduchý Dragon minion, který nepotřebuje moc vysvětlování. Stojí 1 Manu a má 2/1 spolu s Battlecry: „Pokud držíš v ruce draka, získej Divine Shield.“ Tento minion by mohl skvěle podpořit Dragon Paladina a zároveň vyvinout nějaký tlak na protivníka. Divine Shield navíc může pomoci Whelpovi zůstat chvíli na stole a něco udělat. Za mě skvěle navržená karta.

 

Silver Hand Commander

Velitel sil Stříbrné ruky zavítal do Hearthstone. A co to znamená? Přichází potenciálně levný minion, který získává sílu ze Spellů, jako je například Stand Against Darkness. 4/5 minion za 6 Many, který se zlevní o 1 za každého Silver Hand Recruita, kterého máte na stole. Funguje na podobném principu jako nedávno nerflý Corridor Creeper. Zdá se mi, že jde o dobře navrženou kartu, která by své místo našla v nejednom balíčku.

 

Silver Hand Horse

Další karta pracující s Silver Hand Recruit. Jde o 3/2 miniona za 2 many říkající: Má charge pokud je máš stole Silver Hand Recruit. Další agresivní minion, ale to rozhodně není na škodu.

 

Climb to Legend

Je to tady. Absolutně jednoduchá cesta do legendy, která vám ani nezabere moc času. Zde jde o sérii na sebe navazujících spellů. Jedná se o soubor karet Rank 20, 15, 10, 5 a Legend, která změní vaši Hero Power. Rank 20 stojí 3 Many, vyvolá zlatého 0/4 Shieldbearer a přidá Rank 15 do vaší ruky. Rank 15 stojí 4 Many, dá vašemu hrdinovi a spojeneckému minionovi Divine Shield a přidá do vaší ruky Rank 10. Rank 10 stojí 5 Many a dá vašemu protivníkovi 50% šanci na minutí spellu + vám do ruky přidá Rank 5. Rank 5 stojící 6 Many vám do ruky přidá You Are Legend, stojí o 1 méně za každého nepřátelského miniona na stole. You Are Legend stojí 7 Many a změní vaši Hero Power na Woaaaahh! Woaaaahh! vám odhalí legendární kartu a ta bude stát 1 manu. Nejsem si jistý zda je tato karta vybalancovaná nebo jestli by byla hratelná, ale rozhodně zní zábavně! Jde minimálně o dobrý tip na nový Brawl.

   

Marshal´s Expedition

Poslední karta dnešního článku. Legendární Quest pro jehož splnění musíte zahrát 12 Silver Hand Recruitů. Po splnění získáte Marshal´s Stand, který stojí 5 Many a dovolí vám vybrat 3 adaptace, které budou mít vaši rekruti po celou hru. Skvělé, jednoduché a použitelné.

 

Jak se vám dnešní karty líbily? Která je vaše oblíbená? Vytvořili jste nějakou? Pochlubte se do komentářů!


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet