Král je mrtev, ať žije král

  Out of Cards    HearthPwn    Hearthstone   

Včera jsme vám museli se slzou v oku oznámit, že jedna z největších webových stránek ohledně Hearthstone – HearthPwn, ukončí po více jak 6 letech svoji činnost. Plakali jsme dlouho a velice, ale nakonec jsme v sobě našli sílu a začali hledat náhradní zdroje. A povedlo se. Po usilovném hledání v moři internetu jsme našli:

Out of Cards

mi9rjhgz9q_581113924276b663b19b3041d89c69e347baea53_1559151976_7406.jpg

 

Out of Cards (odkaz zde) je nástupnická webová stránka umírajícího HearthPwn. Stránka vznikla pod vedením jednoho ze zakladatelů - Fluxflashor. Tento chlapík (nebo děvče?) strávil nad HearthPwn více než 6 let, sledoval, jak roste, sílí a rozkvétá. Nelze se proto divit, že jej ukončení jeho dítěte silně zasáhlo. Nakonec se Flux rozhodl, společně s dalším partnerem a mnoha dobrovolníky z vod HearthPwn, že založí novou, ještě lepší webovou stránku, která se stane důstojným nástupcem HearthPwn. Je nutno říci, že Out of Cards nemá žádné vazby na Curse nebo Fandom. Je to čistě projekt Fluxflashora, jeho partnera a dalších dobrovolníků. 

 

Je pravděpodobné, že jste v nedávné minulosti zaznamenali projekt Hearthstation. Tento projekt již ukončil alfa testování a mělo postupně dojít k beta testu. Stál za ním ten samý člověk jako za Out of Cards. Hearthstation měl být nástupcem HearthPwn a začal se tvořit v době, když již bylo jisté, že HeartPwn ukončí svoji činnost. Bohužel pro Fluxe, HearthPwn neurčil přesné datum ukončení provozu, a tak Flux nechal Hearthstation chvilku odpočívat a shromažďovat podněty k vylepšování stránek. Náhle však přišlo oznámení k ukončení provozu HearthPwn a tak Flux jednoduše vzal současnou podobu Hearthstation, vylepšil design a přejmenoval jej na Out of Cards. Webová stránka je ještě ve fázi Beta. Autor dokonce měl již maskota pro Hearthstation – Derpcorn – a věří, že jej dokáže zakomponovat i do Out of Cards.

 

l4ydcurlpf_1dd40dfcde4109b31b6622e1d09401ec731e7582_1559151804_3994.png

Proč název Out of Cards?

Autoři tohoto webu si uvědomují rozsah online karetních her. Zatímco před lety byl Hearthstone králem ve svém žánru, v současnosti mu již roste solidní konkurence a toho jsou si autoři vědomi. Z tohoto důvodu chtějí udělat web, který se postupně bude věnovat více karetním hrám než pouze Hearthstonu. Ovšem Hearthstone je stále prioritou číslo 1. Co můžeme očekávat od Out of Cards?

  • Prakticky vše, co jsme dosud znali na HearthPwn
  • Lepší pokrytí Esport scény, lepší soutěže v designu karet apod.
  • Dále by autoři byli rádi, kdyby se názorová fóra stala nedílnou součástí webu
  • Také se můžeme těšit na formát stránek optimalizovaný pro mobily
  • No a v poslední řadě bychom se postupně měli připravit na příchod Magic the Gathering: Arena na tento web

Jak můžeme Out of Cards podpořit?

Existují čtyři formy podpory začínajícího webu. Web můžete podpořit skrze Patreon a měsíčně mu nasypat nějaké ty zlaťáky. Dále můžete podpořit samotného Fluxe na Twitchi pomocí Twitch Prime. Máte možnost podpory pomocí Amazon.com, kde je Out of Cards v programu affiliate. Flux a spol. jistě nejvíce ocení, když se stanete pravidelnými návštěvníky jeho nového projektu, zapojíte se do komunity a společnými silami vybudujete ten nejlepší web pro Hearthstone, jaký tu kdy byl.

 

Co na to říkáte? Jste rádi, že se našla náhrada za Hearthpwn?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Vencino 30.05.2019 09:15

díval sem se tam.. přeju jim hodně úspěchů, ale na první pohled to je zoufalý.. skromná náhražka

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet