Kočičí charitativní stream!

  Charitativní stream    Tonda    Malina   

Co spojuje kočky a pandy? Pravděpodobně Vás napadne, že se jedná o zvířata a plácáte se do čela, co to tu s Vámi řeším. Jenže je tu ještě jedno spojení, které Vás může zajímat! Pandou se myslí hráč týmu Eclot Gaming - Antonín "Pandapple" Malina, který se rozhodl uspořádat na počest svých narozenin (o věku raději pomlčíme, protože se o HS traduje, že to hrají pouze děti) charitativní stream pro útulek, který si pod svá křídla bere opuštěné kočky! Pokud Vás zajímá více o tomto útulku, tak navštivte stránku: http://www.santakocici.cz/

Tento stream se bude konat už zítra (21.12.) a to právě na počest Pandových narozenin, na které si chce nadělit tento charitativní stream jako dárek a následně vydělané peníze předat přímo útulku. Osobně si nedal přesný cíl na dosažení peněz, který by chtěl splnit, protože už sám přispěl 1000 korun a doufá, že se najde ještě pár jedinců, kteří také podpoří dobrou věc.

Na stream si nepozval žádné hosty, ale naopak láká tím, že bude mít na sobě kočičí převlek, kterým chce navodit celou atmosféru během hraní kartiček. Panda je známý tím, že se věnuje úplně každému dívákovi, takže se na jeho streamu nikdy nenudíte.

O streamu Vás budeme samozřejmě informovat na našich Facebook stránkách, ale můžete vše sledovat přímo na stránkách Pandy, kde to budete mít hned z první ruky!

Odkaz na Pandapplův stream: https://www.twitch.tv/pandapple01

Tohle je Josefka! No není krásná? 

Tento článok je platenou inzerciou

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet